captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 522
8 pin olayını anlamadım kankaNe alaka kanka 8 pin 360wat güç veriyor
8 pin olayını anlamadım kankaNe alaka kanka 8 pin 360wat güç veriyor
8 pinden 360 e a kadar güç çekebilirsin 8 pin diye 9800x3d 9950x3d kaldırmaz diye bir durum yok8 pin olayını anlamadım kanka
Eğer MSI Mag Pano M100R gibi m.atx bir kasa alırsan, arkadan bağlantılı m.atx anakart olarak MSI Project Zero b650m de ucuz bir alternatif olabilir senin için. M.Atx anakart ATX kasada görüntü olarak sırıtır ama M.Atx kasalarda şık duruyor. VRM soğutucuları güzel, gen5 desteği yok ama fiyat olarak vatanda gece indirimlerinde 8300/8600 lara düştüğünü hatırlıyorum.Arkadaşlar bu kabloları arkaya takılan anakartlardan arıyorum önüme bu 3 model çıktı hangisi sizce daha iyi hangisi alınmalı ben gigabyte alacaktım global da onun yerine hep Asusu önermişler
Msi
MSI B850 Gaming Plus WiFi PZ Anakart, AM5 Soket, DDR5 8200MHz OC, ATX, 3x M.2, WiFi 7, 5G LAN, USB 10Gbps : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B850 Gaming Plus WiFi PZ Anakart, AM5 Soket, DDR5 8200MHz OC, ATX, 3x M.2, WiFi 7, 5G LAN, USB 10Gbps : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Gigabyte
![]()
Gigabyte B650E AORUS STEALTH ICE Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus
![]()
ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W 8000mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W 8000mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Teşekkür ederim hocam sağolun daha iyileri sizin olsunEğer MSI Mag Pano M100R gibi m.atx bir kasa alırsan, arkadan bağlantılı m.atx anakart olarak MSI Project Zero b650m de ucuz bir alternatif olabilir senin için. M.Atx anakart ATX kasada görüntü olarak sırıtır ama M.Atx kasalarda şık duruyor. VRM soğutucuları güzel, gen5 desteği yok ama fiyat olarak vatanda gece indirimlerinde 8300/8600 lara düştüğünü hatırlıyorum.
B650 lerin üretiminin bitmesi kullananlar için bir sıkıntı teşkil etmeyecek, yukarıdaki opsiyonlarla aynı performansta kullanmaya devam edersin eğer gen5 SSD falan takmayı düşünmüyorsan.
Sadece gözden kaçtıysa diye daha ucuz bir alternatif olduğunu belirtmek için yazdımYine yukarıdakileren herhangi birini alabilirsin, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Kasa bunu alacamEğer MSI Mag Pano M100R gibi m.atx bir kasa alırsan, arkadan bağlantılı m.atx anakart olarak MSI Project Zero b650m de ucuz bir alternatif olabilir senin için. M.Atx anakart ATX kasada görüntü olarak sırıtır ama M.Atx kasalarda şık duruyor. VRM soğutucuları güzel, gen5 desteği yok ama fiyat olarak vatanda gece indirimlerinde 8300/8600 lara düştüğünü hatırlıyorum.
B650 lerin üretiminin bitmesi kullananlar için bir sıkıntı teşkil etmeyecek, yukarıdaki opsiyonlarla aynı performansta kullanmaya devam edersin eğer gen5 SSD falan takmayı düşünmüyorsan.
Sadece gözden kaçtıysa diye daha ucuz bir alternatif olduğunu belirtmek için yazdımYine yukarıdakileren herhangi birini alabilirsin, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan