Bu 3 anakarttan hangisi?

adamlar ürütimini bitirdi artık yeni ürün gelmeyecek demek yeni ürünler b850 olucak hep artık eski ürüne yatırım yapılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios gelir zaten ama ürün üretimi olmayacak o yüzden artık eskide kaldı b650 almış iken b850 alınmalı
B850 yeni ürünler aralıkta gelir veya yeni sene sonrası

adamlar ürütimini bitirdi artık yeni ürün gelmeyecek demek yeni ürünler b850 olucak hep artık eski ürüne yatırım yapılmaz
Bitsin ne fark eder ki?
Kullanacağı işlemci B650'de de, B850'de de, X870'de de aynı performansı verecek.
Kullanacağı Gen5-Gen4 SSD'ler aynı performansı verecek.
Kullanacağı ekran kartı aynı performansı verecek.

arkadaş arkadan girişli anakart istedigi için çok model yok ve cidden pahalı arka giriş oldugu için
Onlar direkt yurtdışındada pahalı normal yeni gelen modeller 16/17 bandında olacak veya daha pahalı

Bitsin ne fark eder ki?
Kullanacağı işlemci B850'de de, X870'de de aynı performansı verecek.
Kullanacağı Gen5-Gen4 SSD'ler aynı performansı verecek.
Kullanacağı ekran kartı aynı performansı verecek.
dostum arada fiyat farkı yok üstüne istedigi b650 daha pahalı ürtemi bitmiş bir çipsete yatırım yapılmaz artık

Chat gpt ye sordum oda böyle dedi

dostum arada fiyat farkı yok üstüne istedigi b650 daha pahalı ürtemi bitmiş bir çipsete yatırım yapılmaz artık
O zmn Asu’su alayım vram sayısı fln daha fazla

Ekler

• IMG_6670.webp
    IMG_6670.webp
    135 KB · Hit: 8
Chat gpt ye sordum oda böyle dedi

O zmn Asu’su alayım vram sayısı fln daha fazla
bende asus tuf önericektim güzel önermiş wifi 7 büyük önem arz ediyor dışardan wifi 7 kalite marka adaptör almak isterseniz çok büyük rakamlar ödemeniz gerekiyor

kasa msi olacaksa kartta msi olsun bence gigabyte da güzel lakin ekran kartı gelince m2 sogutucusu sığar mı bilemedim

kasa msi olacaksa kartta msi olsun bence gigabyte da güzel lakin ekran kartı gelince m2 sogutucusu sığar mı bilemedim
Ekran kartı dikey takacam ztn de ama gigabyte b650 olmasına rağmen ve üst segment olmasına rağmen 8 pin güç girişi tek var

Geri