Bu 3 anakarttan hangisi?

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Arkadaşlar bu kabloları arkaya takılan anakartlardan arıyorum önüme bu 3 model çıktı hangisi sizce daha iyi hangisi alınmalı ben gigabyte alacaktım global da onun yerine hep Asusu önermişler

Msi

Gigabyte

Asus

Arkadaşlar bu kabloları arkaya takılan anakartlardan arıyorum önüme bu 3 model çıktı hangisi sizce daha iyi hangisi alınmalı ben gigabyte alacaktım global da onun yerine hep Asusu önermişler

Msi

Gigabyte

Asus
Görüntü olarak
1 Gigabyte
2 MSI
3 Asus

Msi

Gigabyte

Asus
Özel kasa lazım bu tip modellere. Kasa destekliyor mu ona bak önce. Üçünden MSİ bence mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime
Aorus alır geçerdim.

Kasanın hangi anakarta desteği varsa ondan al. Özel kasa lazım bu tip modellere.
Msi ın kasasını alacam ama gigabyte Msi ona uyuyor Asu’su bilmiyorum 8 pin tek olunca sıkıntı çıkarırım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aorus alır geçerdim.
Tamam dır hocam benim daha hoşuma gitti ama global da asus modelinde direk anakartan ekran kartına güç fln verebilirsiniz demişler sorim dedim bi foruma

Msi

Gigabyte

Asus
amd b650 ürütimini bitirdi üstüne aynı paraya x870 bulunabiliyor x870 al 14-15 e dolu x870 var

Msi

Gigabyte

Asus
Aorus al geç

X870 te arkadan girişli anakart yok diye biliyorum
Aralık civarı gelecek

Msi ın kasasını alacam ama gigabyte Msi ona uyuyor Asu’su bilmiyorum 8 pin tek olunca sıkıntı çıkarırım mı

Tamam dır hocam benim daha hoşuma gitti ama global da asus modelinde direk anakartan ekran kartına güç fln verebilirsiniz demişler sorim dedim bi foruma
Bence değmez ama siz içinize en çok sineni yapın derim.
Gerçekten insan sevdiğini yapmalı.
amd b650 ürütimini bitirdi üstüne aynı paraya x870 bulunabiliyor x870 al 14-15 e dolu x870 var
Üretimi durunca ne olacak bios update almayacak mı? Seneye yeni anakart falan mı alması lazım mesela?

kanka b650 lerin üretimi g5 yok diye duruyor am6 ortasına kadar Bios almaya devam eder zaten am5 daha bitmedi 2 senedi var

Bence değmez siz içinize en çok sineni yapın derim.
Gerçekten insan sevdiğini yapmalı.

Üretimi durunca ne olacak bios update almayacak mı? Seneye yeni anakart falan mı alması lazım mesela?
adamlar ürütimini bitirdi artık yeni ürün gelmeyecek demek yeni ürünler b850 olucak hep artık eski ürüne yatırım yapılmaz

kanka b650 lerin üretimi g5 yok diye duruyor am6 ortasına kadar Bios almaya devam eder zaten am5 daha bitmedi 2 senedi var
bios gelir zaten ama ürün üretimi olmayacak o yüzden artık eskide kaldı b650 almış iken b850 alınmalı

Geri