Bu 3 laptoptan performans olarak hangisi alınabilir?

Fazeeled

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptoplardan anlayacağınız gibi iş/ofis öncelikli olmak üzere, ara sıra LoL, Valorant gibi oyunlar oynayabileceğim bir laptop alıcam. Seçenekleri 3'e indirdim. Sebebiyle birlikte tercihinizi belirtirseniz sevinirim.

Laptoplardan anlayacağınız gibi iş/ofis öncelikli olmak üzere, ara sıra LoL, Valorant gibi oyunlar oynayabileceğim bir laptop alıcam. Seçenekleri 3'e indirdim. Sebebiyle birlikte tercihinizi belirtirseniz sevinirim.
bana sonuncusu daha iyi gibi geldi

Maksimum verebileceğiniz miktar nedir?
Şöyle ki elimdeki kredi kartlarından taksitle aylık max 400 lira gibi bir bütçem var. Vade farkı vs. çıkıyor o yüzden net fiyat veremiyorum. Ayrıca Hepsiburada'da bayram indirimden yararlanmayı düşünüyorum. Aşağı yukarı 4500-4800 aralığı diyebilirim.

Şöyle ki elimdeki kredi kartlarından taksitle aylık max 400 lira gibi bir bütçem var. Vade farkı vs. çıkıyor o yüzden net fiyat veremiyorum. Ayrıca Hepsiburada'da bayram indirimden yararlanmayı düşünüyorum. Aşağı yukarı 4500-4800 aralığı diyebilirim.
Hepsiburada'da 3000 TL üstü alışverişlerde 300 TL indirim var. Bu indirimi de kullanarak bu modeli 5000 TL'ye alabilirsiniz. 5500U çok güçlü bir işlemci.

Hp bilgisayarlarda çok ekran ve soğutma problemleri oluyor.O yüzden Hp almaman daha mantıklı.Ortadakı bana daha iyi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,804
Üyeler
192,511
Son üye
halit.karagoz46
Geri