hocam occt üzerinde power testi yapabilirsiniz.tamamdır hocam sağolun, bu arada psu nasıl test edebilirim?
hocam occt üzerinde power testi yapabilirsiniz.tamamdır hocam sağolun, bu arada psu nasıl test edebilirim?
güncel agam kendi powerım 500w aerocool değiştirmem gerek bilgisayarı kapatıyor m2 den dediler m2 yi değiştirdim sorun m2 değilmiş şimdi bide başıma power çıktı msi mag 650 sini istiyordum ama liste kafamı karıştırdı iyicehocam psunuz ne suanki bide acıklamadaki sistem güncelmi
max 3k bütçem var aklınızda var mı önerdiğiniz bu olabilir diye agalar ben bulamadımgüncel agam kendi powerım 500w aerocool değiştirmem gerek bilgisayarı kapatıyor m2 den dediler m2 yi değiştirdim sorun m2 değilmiş şimdi bide başıma power çıktı msi mag 650 sini istiyordum ama liste kafamı karıştırdı iyice
hocam testi yaptımda hata vermedi, evgayı kullanmaya devammı edeyim yoksa corsairmi?hocam occt üzerinde power testi yapabilirsiniz.
hocam testi yaptımda hata vermedi, evgayı kullanmaya devammı edeyim yoksa corsairmi?
bunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupplyden diyebilir miyizhocam occt üzerinde power testi yapabilirsiniz.
hocam testi yaptımda hata vermedi, evgayı kullanmaya devammı edeyim yoksa corsairmi?
bunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupply den diyebilir miyiz sorunun kaynağıhocam occt üzerinde power testi yapabilirsiniz.
evet hocam powerdendirbunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupplyden diyebilir miyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupply den diyebilir miyiz sorunun kaynağı
evet hocam pcpartbuilder adlı siteden sisteminizin aynısını dizip yukarı taraftan ne kadar w istediğine bakabilirsin. Örnek veriyorum sisteminiz 480w istiyorsa 650w psu almanız daha iyi olucaktır öneri isterseniz buradayımbunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupplyden diyebilir miyiz
bunu bende denedim powerı seçerek bilgisayar aynı şekilde kapandı kesin olarak powersupply den diyebilir miyiz sorunun kaynağı
hocam kullanmaya devam edebilirsiniz evga iyidir fakat elinizdeki corsair de A+ bir psu haberiniz olsun yani segmentinin en iyilerinden biri.hocam testi yaptımda hata vermedi, evgayı kullanmaya devammı edeyim yoksa corsairmi?
hocam testi yaptımda bi sıkıntı olmadı evga psu ile, corsairimi kullanayım yoksa evga devammı?evet hocam pcpartbuilder adlı siteden sisteminizin aynısını dizip yukarı taraftan ne kadar w istediğine bakabilirsin. Örnek veriyorum sisteminiz 480w istiyorsa 650w psu almanız daha iyi olucaktır öneri isterseniz buradayım
hocam kullanmaya devam edebilirsiniz evga iyidir fakat elinizdeki corsair de A+ bir psu haberiniz olsun yani segmentinin en iyilerinden biri.
sıkıntı olmaması güzel ama bence corsairi kullanın.hocam testi yaptımda bi sıkıntı olmadı evga psu ile, corsairimi kullanayım yoksa evga devammı?