Bu 5070 hazır sistem alınır mı?

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
137
Bütçe
47000
Son düzenleme:
ramleri değiş cl36 olanı yap 32 gblık zaten yada cl34 olanı yap ekstra birtane daha ram al aynısından bütçen 47 bin lira o civarda bir şey oluyor. Evet egzoz fanı yok internetten birtane alırsın fan

ramleri değiş cl36 olanı yap 32 gblık zaten yada cl34 olanı yap ekstra birtane daha ram al aynısından bütçen 47 bin lira o civarda bir şey oluyor. Evet egzoz fanı yok internetten birtane alırsın fan
O ram çok zorluyor onu yapmasak cl46da ne gibi farklar çıkar

İntel ve 45k cl değerleri zort

Taksit icin mi istiyorsun??

Hazır sistem olarak fiyatlar mantıklı değil elle toplamaya giriş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam senin bu attığın sisteme kasayı nzxt olarak seçtim ama beyaz olanı alınır peşin fiyatına taksit yapamıyorum çünkü paraf ile maximum yok yinede alsam değer mi sence
Yani arada fiyat farkına taksit yapacaksan değmez ama bu fiyat bandında malasef 9070xt toplamak istesek 60a dayanıyor

Hazır sistem olarak fiyatlar mantıklı değil elle toplamaya giriş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani arada fiyat farkına taksit yapacaksan değmez ama bu fiyat bandında malasef 9070xt toplamak istesek 60a dayanıyor
valla ben işin açıkcası hazır sistem avantajında değilim . Başa baş gelsin ha elle toplamışım ha hazır almışım fiyat olarak benim için sıkıntı yok o yüzden, başa baş geldiği sürece bir sıkıntı görmüyorum. Hazır geliyor sonuçta

Yani 55k 57k felan zaten bu sistemin benzerini toplayinca sen seçersin daha iyi olur

Yani 55k 57k felan zaten bu sistemin benzerini toplayinca sen seçersin daha iyi olur
yani önerin nedir toplama konusunda buradaki bilgisayarcılara güvenmiyorum. Ben iyi uğraşsam yaparım fakat kablolamada veya yanlışlıkla sistemi çöp etmekten endişeliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,414
Üyeler
183,424
Son üye
sagnar
Geri