Bu adam dolandırıcı mı

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkadaşlar iyi geceler rahatsız ediyorum şimdi ben sahibinden üzerinden bir ekran kartı bakıyordum Asus dual 6600 XT modeli adamdan furmark testi istedim ( fiyat 6500 ana 6k dedi pazarlıkla) akşam atarım dedi çalışıyorum dedi, şimdi de baktım testi atmış fakat (fotoğraflar ekli) asrock markasının ve ne alakaysa üstünde sahibinden yazısı var adam niye bu kartı atmış anlamadım daha sonrasında bu Asus değil diyince bilmiyorum kardeşimin kartı Asus ne falan dedi niye bana denk geliyor bunlar ya fotoları ekliyorum (edit:video atmış Asus kartına ait şimdi alıyorsan hemen al yoksa başka birine satacam diyor tabii ki de almayı düşünmüyorum)

Ekler

• IMG-20250522-WA0006.webp
    IMG-20250522-WA0006.webp
    48.9 KB · Hit: 63
  • IMG-20250522-WA0004.webp
    IMG-20250522-WA0004.webp
    79.7 KB · Hit: 63
başka ilandan foto calmıs ondan ahahahaha

Arkadaşlar iyi geceler rahatsız ediyorum şimdi ben sahibinden üzerinden bir ekran kartı bakıyordum Asus dual 6600 XT modeli adamdan furmark testi istedim ( fiyat 6500 ana 6k dedi pazarlıkla) akşam atarım dedi çalışıyorum dedi, şimdi de baktım testi atmış fakat (fotoğraflar ekli) asrock markasının ve ne alakaysa üstünde sahibinden yazısı var adam niye bu kartı atmış anlamadım daha sonrasında bu Asus değil diyince bilmiyorum kardeşimin kartı Asus ne falan dedi niye bana denk geliyor bunlar ya fotoları ekliyorum (edit:video atmış Asus kartına ait şimdi alıyorsan hemen al yoksa başka birine satacam diyor tabii ki de almayı düşünmüyorum)
Bence de Dolandırıcı siz elden mi alıcaksınız kargo yoluyla mi ?

sana özelden yazıyorum dostum ordan bakabilirsin 2. el için
Çok sağolun hocam şaka gibi gerçekten bu 4. oldu 2. el kartla alakalı, Sıfır Arc A750 alıcam en son
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bulaşma sahibinden foto çalmış 😃
Hee şimdi de diyor ki param güvendeye güvenme ben sana kargo yapacam daha düşünecek bir şey kalmadı ki zaten hadi al alıyorsan demiş ya 10 yaşında falan sanıyor

Çok sağolun hocam şaka gibi gerçekten bu 4. oldu 2. el kartla alakalı, Sıfır Arc A750 alıcam en son

Hee şimdi de diyor ki param güvendeye güvenme ben sana kargo yapacam daha düşünecek bir şey kalmadı ki zaten hadi al alıyorsan demiş ya 10 yaşında falan sanıyor
yazdım özelden salla engelle geç tokatcı arkadaş

Engeli basın geçin hocam.

Ekran kartı özelinde değil. İkinci el her ne alıyorsanız sizi aceleye getiren, alıyosan al yoksa başkasına satıcam gibi konuşan birinden hiç bişe almayın. Böyle yapan birinin dolandırıcı olmama ihtimali yok denecek kadar az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri