Bu adam dolandırıcı mı?

Sıfır alırsın bunları işte pek artısı yok yok ikinci el alacaksan işlemciyi 4,5-5 e bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani anakart çok düşük kalıyor ve kalitesi muamma ama sıfır olduğu için gönlün çok fresh oluyor. Attığınız anakart nasıldır sanırım 2 adet M2 SSD skoru var b650 soketten farkı nedir a620 olanların
B serisinde oc var ama bu seviyede oc yapamazsın zaten ben de m2 için atmıştım marka iyidir

https://www.akakce.com/islemci/en-u...-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html işlemci

https://www.sinerji.gen.tr/colorful...tx-anakart-p-55479?utm_campaign=akakce&v=1.11 Anakart

https://www.hepsiburada.com/crucial...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.76.4 Ram

https://www.hepsiburada.com/mld-m30...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.34.7 Ssd

Attığınız soğutucular daha da güzel üstelik 0 ve taksit imkanında var 1k fazlaya denk geliyor gibi gibi

soğutucusu falan da var kel bir şey değil am5 sistem dizsem onu alırıdm
https://m.n11.com/urun/msi-pro-b650...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu da b650

Attığınız soğutucular daha da güzel üstelik 0 ve taksit imkanında var 1k fazlaya denk geliyor gibi gibi
Eeee tabi param güvende ile de taksit imkanı var Maximum karta ama fazlayı vermeye gönlün razı mı bilemem. Ben sıfır alırdım özellikle anakart ve ssdye ikinci elde güvenmem. Fan da hiç olmazsa tozlanır

Kısacası fiyat avantajı yok kendin sıfır alıyorsun çift m2 girişi oluyor soğutuculu nispeten daha dolu anakartı var

soğutucusu falan da var kel bir şey değil am5 sistem dizsem onu alırıdm
https://m.n11.com/urun/msi-pro-b650...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu da b650

Eeee tabi param güvende ile de taksit imkanı var Maximum karta ama fazlayı vermeye gönlün razı mı bilemem. Ben sıfır alırdım özellikle anakart ve ssdye ikinci elde güvenmem. Fan da hiç olmazsa tozlanır
Hocam tüm ilanlarına baktım adam çok güvenilir duruyoe

Kısacası fiyat avantajı yok kendin sıfır alıyorsun çift m2 girişi oluyor soğutuculu nispeten daha dolu anakartı var
Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam onu alırım dediğiniz a620 olan anakart mı? A620 ile b650 soket farkı sadece oc den mi ibaret? Attığınız anakart çok hoşuma gitti açıkçası.
Evet oc farkı var performans olarak hiç artısı yok normalde b650’nin kapasitör mü nesi bir tık daha iyi olur ama üreticiye bağlı bir durum bu 20 yıldır çalışan giriş seviye ne anakartlar var

sizde hangi bankanın kredi kartları var
parolapara kart var mı

Evet oc farkı var performans olarak hiç artısı yok normalde b650’nin kapasitör mü nesi bir tık daha iyi olur ama üreticiye bağlı bir durum bu 20 yıldır çalışan giriş seviye ne anakartlar var
Bilirim hocam bende h610m kullandım en giriş seviyesi kart 2 sene bir yaramazlık görmedim a620 olup bazı b650 lerden pahalı olanlar var üretici bu durumu değişiyor dediğiniz doğru, fark sadece oc ise bu işimi görür ben 7500f takıp 6000mhz 2 tane tam takıp takılcam yani. Eğer ilerde sıkışırsam 2. SSD atarım mis.

sizde hangi bankanın kredi kartları var
parolapara kart var mı
Hocam bu bahsettiğimiz alışverişlerin hepsini Bonus karttan yapabiliyorum sadece

Bilirim hocam bende h610m kullandım en giriş seviyesi kart 2 sene bir yaramazlık görmedim a620 olup bazı b650 lerden pahalı olanlar var üretici bu durumu değişiyor dediğiniz doğru, fark sadece oc ise bu işimi görür ben 7500f takıp 6000mhz 2 tane tam takıp takılcam yani. Eğer ilerde sıkışırsam 2. SSD atarım mis.
Hocam tüm ilanlarına baktım adam çok güvenilir duruyoe

Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.
Ne demek ben de bu zamana kadar hep en ucuz malzemeyi seçip aldım şükür sorun yaşamadım bir kez fena olmayan orta seviye anakart aldım onda sorun yaşadım zaten bütük bir sorun olmasa da sıfır sorunlu geldi :D şans işi

Hocam bu bahsettiğimiz alışverişlerin hepsini Bonus karttan yapabiliyorum sadece
parola para kartınız yoksa
parolapara kart çıkarın uygulama marketlerden çıkarılabiliyor anında ve yasal bir kart

RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ
B650N-R ANAKART
KIOXIA PRO MODELİ 1 TB M2 SSD
Normalde güncelik kullanımda g3 modeli de iş görür ama ilanda kc serisi var dramli o ayarda olsu dedim
ilandaki anakartta 4 ram slotu var ama çok şart değil zaten 4x8 yerine 2x16 4x16 yerine 2x32 öneriyoruz onun için b650m-r anakart ta iş görecektir

bu 3 lü 13317 tl tutuyor
bonus karta peşin fiyatına 3 taksit olması lazım

patriot viper 2x16 gb 6000/30 ram de 4046 tl
bu da peşin fiyatına 3 taksit olması lazım

burası 17363 tl

bir tek soğutma kalıyor

soğutmada da thermalright phantom sprit 2x120 mm kule tipi rgb ürünü al 1640 tl lakin bunu peşin alacaksın ve bahsettiğim parolapara kart girecek işin içine
indirir uygulamayı kurar ve ödemeyi parolapara kart ile yaparsaın 400 tl cshback veriyor

3 taksit alacağın ürünler 17363 tl
peşiin alacağın ürün 1640 tl
ARA TOPLAM 19003 TL
400 TL CASHBACK DÜŞ
TOPLAM 18663 E GELMİŞ OLUR

Bence ikinci el alacağın yerde peşin fiyatına taksit seçeneği yoksa
sıfır bu şekilde alman daha iyi gibi

parola para kartınız yoksa
parolapara kart çıkarın uygulama marketlerden çıkarılabiliyor anında ve yasal bir kart

RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ
B650N-R ANAKART
KIOXIA PRO MODELİ 1 TB M2 SSD
Normalde güncelik kullanımda g3 modeli de iş görür ama ilanda kc serisi var dramli o ayarda olsu dedim
ilandaki anakartta 4 ram slotu var ama çok şart değil zaten 4x8 yerine 2x16 4x16 yerine 2x32 öneriyoruz onun için b650m-r anakart ta iş görecektir

bu 3 lü 13317 tl tutuyor
bonus karta peşin fiyatına 3 taksit olması lazım

patriot viper 2x16 gb 6000/30 ram de 4046 tl
bu da peşin fiyatına 3 taksit olması lazım

burası 17363 tl

bir tek soğutma kalıyor

soğutmada da thermalright phantom sprit 2x120 mm kule tipi rgb ürünü al 1640 tl lakin bunu peşin alacaksın ve bahsettiğim parolapara kart girecek işin içine
indirir uygulamayı kurar ve ödemeyi parolapara kart ile yaparsaın 400 tl cshback veriyor

3 taksit alacağın ürünler 17363 tl
peşiin alacağın ürün 1640 tl
ARA TOPLAM 19003 TL
400 TL CASHBACK DÜŞ
TOPLAM 18663 E GELMİŞ OLUR

Bence ikinci el alacağın yerde peşin fiyatına taksit seçeneği yoksa
sıfır bu şekilde alman daha iyi gibi
Çok teşekkür ederim hocam düşüneceğim bu dediğinizi ekran kartınıda 9060xt alabiliyorum 5060ti yerine ama

Çok teşekkür ederim hocam düşüneceğim bu dediğinizi ekran kartınıda 9060xt alabiliyorum 5060ti yerine ama
9060xt ile 5060 ti arasında yaklaşık 4500 5000 tl lik fiyat farkı var
9060xt kesinlikle kullanılmaz demiyorum önerdiğim zamanlar da mevcut lakin şöyle bir durum da var
eğer ki misal ssd yi dramli değil de dramsiz modele düşürürsen ki gündelik kullanıcıyı çok ta etkilemez 700 tl civarı burdan
1 2 ay sonra elime 2000 bütçe geçer o zaman rami 2x16 yapayım şimdilik 16 da kalayım ekran kartını yükselteyim diyerek rami de tek 16 yaparsan burdan da 2000 tl
toplamda 2700 tl daha bütçe oluşturursun
5060 ti farkını 2000 tl ye filan çekersin
bütçe bu şekilde 2000 tl ye de yetecekse bu alternatifi de düşün derim

Geri