Buğrahan Mert
80+ Silver
970 evo al uzun vadede çok daha mantıklı olacaktır. Şuan ucuz diye aldığım SSD 2 yıl kullanım sonunda artık HDD hızında çalışıyorSonradan ekran kartı alacağım ryzen 5 3400gli bi sistem dizdim ssd samsung evo 970 yapabilirim ama arkadaşım bunu kullanıyor sıkıntı yok al diyo başka değiştirmeyi düşünmüyorum nasıl iyi midir ?
James Donkey ssd'Mi alıyorsunuz . adı sanı bile belli olmayan bir ssd alıyorsunuz . gidin düzgün bi ssd alınSonradan ekran kartı alacağım ryzen 5 3400gli bi sistem dizdim ssd samsung evo 970 yapabilirim ama arkadaşım bunu kullanıyor sıkıntı yok al diyo başka değiştirmeyi düşünmüyorum nasıl iyi midir ?
Enis abi sende rtx 3090 vardı bunu ne yapacaksın ?Sonradan ekran kartı alacağım ryzen 5 3400gli bi sistem dizdim ssd samsung evo 970 yapabilirim ama arkadaşım bunu kullanıyor sıkıntı yok al diyo başka değiştirmeyi düşünmüyorum nasıl iyi midir ?
jd 1000 pro gayet alınabilecek bir ssd fiyatına göre iyiJames Donkey ssd'Mi alıyorsunuz . adı sanı bile belli olmayan bir ssd alıyorsunuz . gidin düzgün bi ssd alın
Jd 1000 pro iyi bir ssdJames Donkey ssd'Mi alıyorsunuz . adı sanı bile belli olmayan bir ssd alıyorsunuz . gidin düzgün bi ssd alın
ROG la S2H karşılaştıralamaz.Gereksiz pahalı anakartı B450 s2h al boş para verme
jd 1000 pro gayet alınabilecek bir ssd fiyatına göre iyi
ben şahsen James Donkey ssd almam . iyi olursa olsun bu benim fikrimJd 1000 pro iyi bir ssd
Marka değil model .ben şahsen James Donkey ssd almam . iyi olursa olsun bu benim fikrim
Toplam ne kadar tuttuSonradan ekran kartı alacağım ryzen 5 3400gli bi sistem dizdim ssd samsung evo 970 yapabilirim ama arkadaşım bunu kullanıyor sıkıntı yok al diyo başka değiştirmeyi düşünmüyorum nasıl iyi midir ?