Bu Arabalar Hakkında Bilgi Topluyorum

Sadece volant ve debriyaj takımım bozuk bir de enjektör keçeleri yağ ya da yakıt kaçırıyor. Kronik sorunmuş. Bakımlarını iyi yapınca ve boyasız bulursan mis gibi araba 1 senedir kullanıyorum okula git gel için bir sorun görmedim.
Peki hocam ortalama ne kadar masraf yapıyorsun araca hiç pişman etti mi

Sıfır araba alma imkanım var ama ev ihtiyacımız var önce ev almamız lazım o yüzden işte ikinci el bu araliklarda bir araç bakiyoruz. Öyle 3-5 liralık çıkartacağı sorunları hallederimde yolda kalırsa motoru falan ölürse altından kalkamam
Efsana kasa Corolla öneririm

Efsana kasa Corolla öneririm
Asla corolla almam sebebi çok iyi araba olup çok iyi araba diye bir dünya para istenmesi. 30 yaşındaki efsane corollaya 400-500 vermem istedigi kadar efsane olsun. Sadece efsane kasa değil üst modelleride öyle etmediği paralar isteniyor hep. Adamlar 2012 corollaya 1 milyon istiyor ya kafayı yedirtirler

Asla corolla almam sebebi çok iyi araba olup çok iyi araba diye bir dünya para istenmesi. 30 yaşındaki efsane corollaya 400-500 vermem istedigi kadar efsane olsun. Sadece efsane kasa değil üst modelleride öyle etmediği paralar isteniyor hep. Adamlar 2012 corollaya 1 milyon istiyor ya kafayı yedirtirler
Arabam sorunsuz bana hiç sorun çıkarmadı diyip çok istiyorlar

2014 model 1.3 Multijet Linea var 80 binde alındı 2018 de, tek elden kullanıldı bakımları eksiksiz zamanı aksatmadan yapıldı. Şuan 360K küsür kilometrede daha hiç arıza vermedi.

Fluencelerin piyasası berbat 800 e 900 e fluence alacaksan alma ayrıca bunlarda hyundaki accent era gibi fren sorunları var tutmuyor frenleri anasını satim. Fluence alırsan ilk fren kaliper tekerde ne varsa baktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

opel astraların bazı modelleri zincirli ve zincir değişimi için motor inmesi gerekiyor bunuda kontrol et. Onun dışında opel astra da alınır.

Fluencelerin piyasası berbat 800 e 900 e fluence alacaksan alma ayrıca bunlarda hyundaki accent era gibi fren sorunları var tutmuyor frenleri anasını satim. Fluence alırsan ilk fren kaliper tekerde ne varsa baktır.

opel astraların bazı modelleri zincirli ve zincir değişimi için motor inmesi gerekiyor bunuda kontrol et. Onun dışında opel astra da alınır.
Astra j kasa mi öyle h kasa mi hocam bilgiler içinde teşekkürler

Şu ana kadar yakıt harici 4-5k bakımına verdim 1kya yakın da ufak tefek saçma sorunlara verdim. Kaput kilidi bozuldu, iç aydınlatma ledi yandı.
Birsey değil aslında bu tür sorunlarla idare edebilirim. O volant ile enjektör meselesi biraz sıkıntı oda bu yaştaki araç için çok normaldir alırsam eğer ufak ufak kenara koyup bunları yeniletirim

Astra j kasa mi öyle h kasa mi hocam bilgiler içinde teşekkürler

Birsey değil aslında bu tür sorunlarla idare edebilirim. O volant ile enjektör meselesi biraz sıkıntı oda bu yaştaki araç için çok normaldir alırsam eğer ufak ufak kenara koyup bunları yeniletirim
Enjektör keçeleri kronik ama volant vb. yaşa bağlı sorunlar.

Bu araçların ilanlarına bakıyorum hesabıma uyani almak istiyorum bilmediğim eksik bilgiler var bunlari bilen kişilerle beraber dolduralım ileride başkasınında işine yarayabilir. Bilgi geldikçe boşlukları dolduracağım.

Tutulan motor: 1.6 TDCI

Alınabilir km aralığı:

Tutulan donanım paketi:

Piyasa fiyatı aralığı(₺/$):

Kullanıcı yorumları: ☆ Yol tutuşu güzel. Polen filtresi için gaz pedalı sökülmesi ve kaputun mandallı değil de anahtarlı olması dışında pek sorun görmedim. Bir de yaşından mıdır bilmiyorum 8 litre yakıyor 100kmde.

Tutulan motor:

Alınabilir km aralığı:

Tutulan donanım paketi:

Ek bilgiler:

Tutulan motor:

Alınabilir km aralığı:

Tutulan donanim paketi:

Yorumlar: ☆opel astraların bazı modelleri zincirli ve zincir değişimi için motor inmesi gerekiyor bunuda kontrol et. Onun dışında opel astra da alınır.

Tutulan motor: 1.5 DCI

Alınabilir km aralığı:

Tutulan donanim paketi: icon-touch-touch plus

Piyasa fiyatı aralığı(₺/$): 800-900 bin tl/ 17.750$-20.000$

Kullanıcı yorumları: ☆fluence alacaksan alma ayrıca bunlarda hyundaki accent era gibi fren sorunları var tutmuyor frenleri anasını satim. Fluence alırsan ilk fren kaliper tekerde ne varsa baktır.

Tutulan motor:

Alınabilir km aralığı:

Tutulan donanim paketi:

Kullanıcı yorumları: ☆2014 model 1.3 Multijet Linea var 80 binde alındı 2018 de, tek elden kullanıldı bakımları eksiksiz zamanı aksatmadan yapıldı. Şuan 360K küsür kilometrede daha hiç arıza vermedi.

Tutulan motor: 1.6 TDCI

Tutulan donanım paketi:

Alınabilir km aralığı:

Ek bilgiler:

Tutulan motor:

Tutulan donanım paketi:

Alınabilir km aralığı:

Ek bilgiler:
Bizde Fluence 2018den beri var, 2013 1.5dci icon paket. 60 binde aldik suan 230 binde evin ikinci araci.

az yakan ve yakitina gore iyi giden dizellerden, 8 senedir tek sorunu 170 binde sanzuman beyni (kronik) ve 160-180 bin cjvaridlnda artmaya baslayan trim sesleri ve sertlesen amortisorler. sanzuman beyni harici sanzumani cok guzel. Donanim tatmin edici, otomatik klima, 4 kapi keyless (butonlu) vs. vs. Frenler hakkinda bir sorun yasamadim, genelde 120-160kmh arasi kullanildi uzunyolda, sehiricinde cukurlar ve kasislerde olabildigince yavas ve dikkatli kullanildi.

kronik midir bilmem ama 3-4 ay once klima gaz kacirmaya basladi, gaz basildi 1-2 ay sonra geri sogutmamaya basladi. Ikinci arac oldugundan baktirmadik ama, bu yuzden kronik midir bilemem.

paketler arasi kalite ve konfor farki cok yuksek. Iconla joy arasind bi gram benzerlik yok, hersey degisiyor cunku. Temizini almanizi oneririm.

s80 2008, civic fc5 (aktif, exe+, 2021), yaris, punto, b5.5 paasat 1.8t, 300d w124 kullandik. Yorumum buna gore.

Bu butcede sorunsuzluk ve yeni olmasi onemliyse egea alinabilir.

Geri