Bu ayakkabı alınır mı? (lumberjack)

alınır ben denedim rahattı
ayağım 42 numara, sizce 43 almalı mıyım? Sordum bi tanıdığıma 43 almalı mıyım diye o da şöyle cevap verdi converse tarzı ayakkabılar tam kalıp oluyor 42 al bence dedi.

ayağım 42 numara, sizce 43 almalı mıyım? Sordum bi tanıdığıma 43 almalı mıyım diye o da şöyle cevap verdi converse tarzı ayakkabılar tam kalıp oluyor 42 al bence dedi.
giydiğin numaranın aynısını al bence

kanka hemen instreet'e gir orada fena indirim var 2 bin tl üzerine 1000 tl indirim kodu vermişler ben o şekilde ayakkabı aldım sende bakabilirsin bulamazsan yaz yardımcı olurum çok güzel modeller var boş yere trendyoldan alma öyle şeyler

kanka hemen instreet'e gir orada fena indirim var 2 bin tl üzerine 1000 tl indirim kodu vermişler ben o şekilde ayakkabı aldım sende bakabilirsin bulamazsan yaz yardımcı olurum çok güzel modeller var boş yere trendyoldan alma öyle şeyler

Yorum kutusunda içeriğin eski ve güncel olmadığı uyarısı yok mu sizde?

kral geç kaldın sanki biraz

ben kullanıyorum çok guzel marka harbi kaliteli bence al
konu sahibi belkide bu ayakkabının üstüne 5. ayakkabısını almıştır biraz erken yazdınız :D

kral sen yazana kadar ayağım 30 numara büyümüş bile olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu sahibi belkide bu ayakkabının üstüne 5. ayakkabısını almıştır biraz erken yazdınız :D
IĞPWQEROĞPQWERĞPQWEREW

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri