Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

dıyelım satmak ıstedın o fıyatlara satabılıcekmısın hepsını meraken soruyorum hw hakkında bılgı sahıbı degılım
Markalar belli başlı ürünleri üretip bir daha aynı ürünü üretmiyorlar. Supra gibi düşünebilirsin zaman geçtikçe koleksiyon değeri artıyor. Benim ilk görseldeki 5'li setleri bir daha aynı setin üretileceğini sanmıyorum ve ilerde koleksiyon değeri kazanacağını biliyorum sergileme şekli açısından. İlerde satmak gibi bir düşüncem yok bu arada çocuğum olursa 16-17 yaşlarına geldiğinde oynaması için değilde koleksiyonu saklaması için göğsümü gere gere bırakacağım ürünler :D

Keşke daha büyük ölçekli diecast modellere yönelseydin, HW işi biraz çocukça kaçıyor. Bunu olumsuz manada söylemiyorum tabii, sadece diecast dünyasında HW pek ciddiye alınmıyor.

Yanlış düşünüyorsun bu bir zevk ve sen de oldukça zevk alıyorsun gibi görünüyor ilerde bunlar çok değerlenecek koleksiyona devam

Aylık 10 bin bütçe ayır koleksiyonluk alırsın ama ev sana ait değilse taşınırken o şeyleri nakliye arabasıyla götürme şayet ev seninse bütçenin bir kısmını bu ürünleri sergileyecek bir dolap sistemi kur
Aylık 10k buna bütçe ayırabilecek delikanlı varmı kanka ahdhbasdasj

hocam teker teker hepsinin paketini açın bi anlamı kalmasın :peepo2:
şaka yapıyorum hocam maddi sıkıntı yoksa devam edin.

Hocam aslında yaptığın güzel bir şey keşke benim de böyle bir hobim olsa ama mali durumuna doğru orantılı idare edemiyorsan evet sıkıntı.
şöyle yap her ay diyelim 50 bin maaşın var %5'ni koleksiyonuna ekleme yapmak için kullan ama %5'i geçme. çünkü hiç yapmamak üzere çalışırsan yapamazsın kendine limit koy.

Geri