Neler Yeni

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
hamza ilkaya
dıyelım satmak ıstedın o fıyatlara satabılıcekmısın hepsını meraken soruyorum hw hakkında bılgı sahıbı degılım
Markalar belli başlı ürünleri üretip bir daha aynı ürünü üretmiyorlar. Supra gibi düşünebilirsin zaman geçtikçe koleksiyon değeri artıyor. Benim ilk görseldeki 5'li setleri bir daha aynı setin üretileceğini sanmıyorum ve ilerde koleksiyon değeri kazanacağını biliyorum sergileme şekli açısından. İlerde satmak gibi bir düşüncem yok bu arada çocuğum olursa 16-17 yaşlarına geldiğinde oynaması için değilde koleksiyonu saklaması için göğsümü gere gere bırakacağım ürünler :D

varta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Cenap Vartanyan
Keşke daha büyük ölçekli diecast modellere yönelseydin, HW işi biraz çocukça kaçıyor. Bunu olumsuz manada söylemiyorum tabii, sadece diecast dünyasında HW pek ciddiye alınmıyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yanlış düşünüyorsun bu bir zevk ve sen de oldukça zevk alıyorsun gibi görünüyor ilerde bunlar çok değerlenecek koleksiyona devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
hamza ilkaya
Yanlış düşünüyorsun bu bir zevk ve sen de oldukça zevk alıyorsun gibi görünüyor ilerde bunlar çok değerlenecek koleksiyona devam
ahashhasdhsahd devam zaten hocam cüzdan elverdikçe.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
Selim
ahashhasdhsahd devam zaten hocam cüzdan elverdikçe.
Aylık 10 bin bütçe ayır koleksiyonluk alırsın ama ev sana ait değilse taşınırken o şeyleri nakliye arabasıyla götürme şayet ev seninse bütçenin bir kısmını bu ürünleri sergileyecek bir dolap sistemi kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
hamza ilkaya
Aylık 10 bin bütçe ayır koleksiyonluk alırsın ama ev sana ait değilse taşınırken o şeyleri nakliye arabasıyla götürme şayet ev seninse bütçenin bir kısmını bu ürünleri sergileyecek bir dolap sistemi kur
Aylık 10k buna bütçe ayırabilecek delikanlı varmı kanka ahdhbasdasj

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
EREN

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Budak

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam teker teker hepsinin paketini açın bi anlamı kalmasın :peepo2:
şaka yapıyorum hocam maddi sıkıntı yoksa devam edin.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,541
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam aslında yaptığın güzel bir şey keşke benim de böyle bir hobim olsa ama mali durumuna doğru orantılı idare edemiyorsan evet sıkıntı.
şöyle yap her ay diyelim 50 bin maaşın var %5'ni koleksiyonuna ekleme yapmak için kullan ama %5'i geçme. çünkü hiç yapmamak üzere çalışırsan yapamazsın kendine limit koy.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,165
Üyeler
165,475
Son üye
DRjudge