Bu Bilgisayar Alınır Mı ? Fiyatı İyi Mi ?

Fiyat fazla Kasım indirimlerini bekle incehesap gaming gecesi vs de olur
Gaming gecesinde fiyat şişirip indiriyorlar çok bir fark olmuyor açıkçası ama kasım indirimlerini düşünüyordum bende de sistem parçaları çok kaliteli olunca bir konusunu açayım dedim.

Gaming gecesinde fiyat şişirip indiriyorlar çok bir fark olmuyor açıkçası ama kasım indirimlerini düşünüyordum bende de sistem parçaları çok kaliteli olunca bir konusunu açayım dedim.
Parçalar iyi de olsa o fiyata çıkmazdım 9070xt sistemler 55 60k, üzerine 9800x3d koysan anca bu fiyata gelir

Am6 B650 anakartlara destek vermiyormuş sanırım. Eğer alacaksan B850 gibi bir anakart al ileriye dönük.

parça kalitesine göre iyi , daha düşük parçalar ile daha ucuza toplanır fakat üst modeller kullanıldığı için kendin böyle bir şey toplamaya kalkışsan 94-95k edecektir.

O fiyata B850 anakartlı, sıvı soğutmalı ve 2 TB SSD'li sistem toplanır aynı kasa işlemci ile. Hatta BTF sistem bile toplarsınız.
Herkes şu hazır sistemlere öyle böyle diyor tek tek uçarsınız kaçarsınız, 90 liraya nasıl toplayacağız sistemi lütfen gösterin sadece yorum yapılıyor sürekli olarak

Siz toplayın, bu söylediklerimizin pek mümkün gözükmüyor sadece söylemek için söyleniyor gibi geliyor.

Tek tek ak akçeden baktığımda 93500 gibi bir rakam yapıyor.

Beklemek mi almak mı çok kararsızım bende
Bir de akakçe de satıcılar garantileri falan belli değil en ucuz çıkan satıcıları ben hiç bilmiyorum mesela burada tebilondan alıyoruz tüm parçaları ve garantilerini bence değer ama bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes şu hazır sistemlere öyle böyle diyor tek tek uçarsınız kaçarsınız, 90 liraya nasıl toplayacağız sistemi lütfen gösterin sadece yorum yapılıyor sürekli olarak

Siz toplayın, bu söylediklerimizin pek mümkün gözükmüyor sadece söylemek için söyleniyor gibi geliyor.
Ben bir sistem yaptım komple az önce 9070 xt ile bir sistem topladım aklımı çeliyordu fiyat farkı ne kadar oluyor diye
GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7
AMD Ryzen 7 9700X
FSP MP7 ARGB 120 mm İşlemci Soğutucu
G.Skill Trident Z5 Neo RGB F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram
Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply
MSI MAG Forge M100A ARGB Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası

Bu parçalarla düz hesap 84k ya geliyor mantıklı bulmadım

Son düzenleme:
Screenshot_4.webp

Geri