Neler Yeni

Bu bilgisayar bunları açar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ömer
açar ama ne kadar performans verir emin değilim. Keşke işlemciyi biraz düşürüp ekran kartına önem verilseymiş
ama heves kırmaya gerek yok çünkü bu forumda genelde oyun pcsi olarak düşünülüyor. Bence iş için gerçekten iyi ve fm gibi oyunlarda sizi üzmez ama gta v csden emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar zaten iş için aldım demiş arkadaş

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ama heves kırmaya gerek yok çünkü bu forumda genelde oyun pcsi olarak düşünülüyor. Bence iş için gerçekten iyi ve fm gibi oyunlarda sizi üzmez ama gta v csden emin değilim

Arkadaşlar zaten iş için aldım demiş arkadaş
Oyun demiş. Valorant felan soruyo baksana

Kerem0550

80+
Sen an
5000 e bundan 2 kat iyisini toplarım. Paranı çöpe atmışsın. Bu PC oyun bilgisayarı değil. Ofis bilgisayarı
Zaten ofiste kullanıyorum güzel kardeşim sadece sordum vakit gecirmelik basit oyunlar acar mi diye hemen klasik toplama avukatlığına geciyorsunuz

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen an

Zaten ofiste kullanıyorum güzel kardeşim sadece sordum vakit gecirmelik basit oyunlar acar mi diye hemen klasik toplama avukatlığına geciyorsunuz
İş içinde daha iyi olurdu :)

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sen an

reis onu söyleseydin bende evde oyun oynamak için kulanıcaksın sanıyordum özür dilerimofis için işini görür valorant vs açar işlemcxi tabanlı oyun olduğu için oynatır football manager ile ilgili bir bilgim yok ama

Kerem0550

80+
İş içinde daha iyi olurdu :)
Tamam kardeşim sen bul inşallah

reis onu söyleseydin bende evde oyun oynamak için kulanıcaksın sanıyordum özür dilerimofis için işini görür valorant vs açar işlemcxi tabanlı oyun olduğu için oynatır football manager ile ilgili bir bilgim yok ama
Sorun yok tamam teşekkurler arkadaşlar ben all in one da daha toplama yapan da gormedim sahsen

Top Bottom