Bu bilgisayar masası alınır mı??

bugraax

80+
Reaksiyon skoru
32

Bu masalar ucuz sizce alınır mı?? Uzun kullanımda eğilme falan olurmu? Pc kasası monitör klavye mouse ve kardeşimin laptopu üzerinde olacak masanın. Acaba bu fiyatlarda daha sağlam masalar bulunur mu ve bu masalardan hangisi alınır?

1.6 - 2k civarına marangozlarda falan çok daha iyisini yaptırırsın.
Tavsiyem bu olur.

Yok bunu alıcam diyorsan da uzun kullanımda eğilme olabilir.

metal iskelete sahip. eğilme sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Marangoz bulursan yaptır bu masaların uzun süre dayanacagini sanmıyorum muhtemelen demir iskeletin içi boş pek iyi olsa bu fiyata peynir ekmek gibi biterdi çok fazla yorumu değerlendirmesi olurdu büyük ihtimalle iyi değil olan değerlendirme ve yorumlarda çalışanların

bende aynısının biraz farklı modeli var. biraz fazla sallanıyor masa haberin olsun. elim çarptığında vs. sallanıyor. satın almadan önce hiç aklıma gelmemişti bu kadar sallanabileceği. bilseydim daha sağlam bir şey alırdım.

metal iskelete sahip. eğilme sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Sipariş ediyorum o zaman.
1.6 - 2k civarına marangozlarda falan çok daha iyisini yaptırırsın.
Tavsiyem bu olur.

Yok bunu alıcam diyorsan da uzun kullanımda eğilme olabilir.
Alttaki arkadaş eğilme olmaz demiş alıyorum ya bu fiyata başka bulamam heralde.
Marangoz bulursan yaptır bu masaların uzun süre dayanacagini sanmıyorum muhtemelen demir iskeletin içi boş pek iyi olsa bu fiyata peynir ekmek gibi biterdi çok fazla yorumu değerlendirmesi olurdu büyük ihtimalle iyi değil olan değerlendirme ve yorumlarda çalışanların

bunu benzer aynısı var bende 140cm bide bende mousepad cam var salanıyor bile rahatsız ediyor beni, senin ki attığın uzun 1 senede eğilir onu metal olsa ne olur en iyisi maragoz yaptır

bunu benzer aynısı var bende 140cm bide bende mousepad cam var salanıyor bile rahatsız ediyor beni, senin ki attığın uzun 1 senede eğilir onu metal olsa ne olur en iyisi maragoz yaptır
Tanıdığım marangoz yok.

Ucuza kaçıp böyle masalardan almayın. Ucuz diye bunlardan almıştım masa zangir zungur sallanıyordu. Hiç gerek yok üstüne birazdaha koy başka bir şey al

Ucuza kaçıp böyle masalardan almayın. Ucuz diye bunlardan almıştım masa zangir zungur sallanıyordu. Hiç gerek yok üstüne birazdaha koy başka bir şey al
ailem buna bile pahalı diyor :D ama önereceğiniz masa varmı bu fiyatlara 500 600 daha koyabilirim.

Çok sallanır hocam bu. Ayaklarına kanmayın bu masaların içi boş kare profil oluyor ve ince yani. Özellikle dikkat ettim alttan iki ayağı birbirine bağlayan destek falan da yok. Aldığınıza pişman edebilir alırken dikkat edin.

Geri