Bu Bilgisayar Nasildir?

elrici3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Kullanmadım ama sonuçta Cooler Master'in kasası ve mesh panel, kötü bir ürün çıkardıklarını sanmam. Fiyattan bağımsız sistem olarak güzelmiş.

o kasa bence çok iyi, çoğu hazır sistemde öyle kasa bulamazsın

Sistemin tek bir kötü yanı yok. Alabilirsiniz
Tek bi kötü yanı içindeki anakart onuda 750 TL'ye değiştirilebilir (Mosfet soğutucusu yok gördüğüm kadarıyla)

Arada bir valo csgo zula tarzi rekabetçi oyunlar ve günlük kullanım hocam oyle hikayeli oyun oynamam yani birde fiyatı iyi mi??
fiyat konusunu bilmiyorum ama 5500u bu işleri halledebilecek kapasitede panel ips ise çok iyi tn ise ips model varsa onlara bakın bütçe imkan verirse ips alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek bi kötü yanı içindeki anakart onuda 750 TL'ye değiştirilebilir (Mosfet soğutucusu yok gördüğüm kadarıyla)
anakart 2008 sistem anakartları gibi çırıl çıplak 880 lira fazla verip b550 f almak daha hoş olur 750 tuf'a yükseltmektense

fiyat konusunu bilmiyorum ama 5500u bu işleri halledebilecek kapasitede panel ips ise çok iyi tn ise ips model varsa onlara bakın bütçe imkan verirse ips alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakart 2008 sistem anakartları gibi çırıl çıplak 880 lira fazla verip b550 f almak daha hoş olur 750 tuf'a yükseltmektense
Onu ilk görünce direkt yükselttim hocam sağol.

Ürün bu sadece aklıma takılan parçası kasa. İleride bana sorun yaşatır mı?
Hocam 15k ya vatanda sistem vardı saat 9 da keşke onu takip etseydiniz

Hocam en ucuz olarak söyledim bende cidden yeşil olan çok berbat gözüküyor tufun ona göre mosfeti var hiç yoktan ama dediğiniz gibi 880 e rog strix yapmak mantıklıymış görmemiştim onu ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,142
Üyeler
191,355
Son üye
Erdem Keçeci
Geri