Bu bilgisayar ve ekipmanları kaça verilir.

Vsermet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Merhaba iyi günler, ikinci bilgisayarım oğlum oyun oynarken baya zorlanıyor artık satayım yenisine bakayım diyorum. Sizce fiyat olarak kaça vereyim
-asus h41 f ddr4 anakart
-asus rog strix 1070 8gb
-2*8 GB hyperx fury ram
-mastergame Soho gamer kasa
-480 GB kioxia SSD
-cooler Master 212 spectrom işlemci soğutucu
- izoly 75 Hz 24" monitör
Klavye ve mouse öyle veririm onlarda fena değil.

Toplasan 15.

Merhaba iyi günler, ikinci bilgisayarım oğlum oyun oynarken baya zorlanıyor artık satayım yenisine bakayım diyorum. Sizce fiyat olarak kaça vereyim
-asus h41 f ddr4 anakart
-asus rog strix 1070 8gb
-2*8 GB hyperx fury ram
-mastergame Soho gamer kasa
-480 GB kioxia SSD
-cooler Master 212 spectrom işlemci soğutucu
- izoly 75 Hz 24" monitör
Klavye ve mouse öyle veririm onlarda fena değil.
9 eder fiyat 7 e verisin çok eski ürünler

ufak bi araştırma ile 2.el pazarlıksız 8k civarına toplanıyor pazarlıkla 7kya rahat alınır.
Ben bilgisayardan anlayan biri olarak böyle bi pcye max 6-6,5 verirdim sanırım cok eski ve cok güc tüketen bir sistem ...

ufak bi araştırma ile 2.el pazarlıksız 8k civarına toplanıyor pazarlıkla 7kya rahat alınır.
Ben bilgisayardan anlayan biri olarak böyle bi pcye max 6-6,5 verirdim sanırım cok eski ve cok güc tüketen bir sistem ...
Çok eski değil 2021 ocakta ekran kartı hariç hepsini sıfır almıştım. Oğlum yeni oyunlar oynadığı için zorlanıyor gow ,FIFA 2024 felan oynuyor. Diğer bilgisayarım 3060ti li geçen sene almıştım iki oğlum kavga edip duruyor seninki zorlanmıyor benimki zorlanıyor diye. Yoksa bana kalirsa değiştirmeye niyetim yok ama sırf kavga etmesinler diye.

Çok eski değil 2021 ocakta ekran kartı hariç hepsini sıfır almıştım. Oğlum yeni oyunlar oynadığı için zorlanıyor gow ,FIFA 2024 felan oynuyor. Diğer bilgisayarım 3060ti li geçen sene almıştım iki oğlum kavga edip duruyor seninki zorlanmıyor benimki zorlanıyor diye. Yoksa bana kalirsa değiştirmeye niyetim yok ama sırf kavga etmesinler diye.
dogrudur hocam ama yazdıgım gibi 1xxx serisi cok eski ve cok w harcıyor bu arada cpu göremedim ama hangi model acaba? ,hayırlısı olsun.

Geri