Bu bir dolandırıcılık mı?

Resimdeki eğikliği düzeltmek için gigabyte 1500tl istedi anakartın sıfırı 2300tl şuan
Dolandırıcılık tabii ki benzer bir şey benim başımda geldi sadece ekran kartı takıp açmak için bilgisayarcı 200tl aldı haram zıkkım olsun onada

Yeterli psu olmamasıyla senin ekran kartını takamaman arasında nasıl bir bağlantı var?
Ya bilmiyorsun konuşuyorsun bilader yetersiz psu ile sistem start almıyor ekran kartına güç yetmiyor

Yapacak bir şey yok. Ben vermezdim.
Bilader yakınımda bir tek o vardı mecburdum onun sayesindede iade ettim ne gıcık insansın be adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem start alır. Sen bilmiyorsun. Sadece yük çekemeyince kapanır. Oyun vs açmazsan bir şey olmaz.
Öylemiymiş ya tamam en iyisini sizler biliyorsunuz 150w psu ile 500w lık ekran kartı çalıştırmakta senden çıkmış ayrıca onun dönüştürücüsüde yoktu kendini bilmişlik yapma bu foruma yazma hakkın yok

Bilader yakınımda bir tek o vardı mecburdum onun sayesindede iade ettim ne gıcık insansın be adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öylemiymiş ya tamam en iyisini sizler biliyorsunuz 150w psu ile 500w lık ekran kartı çalıştırmakta senden çıkmış ayrıca onun dönüştürücüsüde yoktu kendini bilmişlik yapma bu foruma yazma hakkın yok
500w lık kart ne aldın çok merak ettim?

7900xtx 355w tdp si var. Ne almış olabilirsin ki? Bilgisizliğinden kaynaklı dürtmüş adam seni işte.
Tamam bilader tamam en bilgili sizsiniz toplam pc yüke girdiğinde bi tek ekran kartı psu ya biniyor zaten burada boş boğazlıgın lüzumu yok senin gibi bir cahillede uğraşacak değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,321
Üyeler
185,067
Son üye
Beyfendi07
Geri