Bu bisikletlerden hangisi alınır?

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,430
Amacım akşamları kafa dağıtmak için 1-2 saat sürmek. Amazon’dan almak tek seçeneğim.
Sizce hangisi? Boy 173-174
Bütçe 5-6K. Gözümden kaçan daha iyisi varsa önerebilirsiniz. Boyuma göre 28 fazla mı olur?
28in fazla olacağını zannetmiyorum 13 yaşındayken 29 aldım o zamanda beni bozmuyordu 17 yaşındayım hala bozmuyor. Önerim biraz fazla para verip disk fren alman. 2 seçenek var mekanik ve hidrolik. Mekanik V frenle aynı mantık çalışıyor diyebiliriz ve sürekli ayarı kaçıyor. O yüzden hidrolik alman en mantıklısı ve en sağlamı.

28in fazla olacağını zannetmiyorum 13 yaşındayken 29 aldım o zamanda beni bozmuyordu 17 yaşındayım hala bozmuyor. Önerim biraz fazla para verip disk fren alman. 2 seçenek var mekanik ve hidrolik. Mekanik V frenle aynı mantık çalışıyor diyebiliriz ve sürekli ayarı kaçıyor. O yüzden hidrolik alman en mantıklısı ve en sağlamı.
6k Amazon da sağlam hidrolik varmıdır zor

Bence bu bütçede hidrolik zorlamaya gerek yok, mekaniği de önermem. V daha mantıklı geliyor.

yorumları bende değerlendireceğim teşekkürler paylaşım için

Geri