sistemimi am5 yapmak istiyorum sadece
anakart
ram
işlemci
önerisi lazım bunlari verdiğim butçe ile alabilirmiyim öneriniz varmıdır ayni yerden olursa çok iyi olur yada bilindik siteler
kendi ekipmanlarımı satmadım suan am4 olanlari satmak uzun sürdü ilanda duruyor satılmadı olsa bütçe artardı ama dizemezmiyim öneriniz varsa10 bine çok zor dostum
öneriniz varmıdır acaba anakart özelikle çok anlamam pcie 4.0 lı bulabilirmiyizHepsini bulamazsın sanırım bir iki parça çözülür wma
am4 ü güncelle en mantıklısı bu b450 anakartın varsa güzel bir işlemci ve rami 32 yapabilrisinizkendi ekipmanlarımı satmadım suan am4 olanlari satmak uzun sürdü ilanda duruyor satılmadı olsa bütçe artardı ama dizemezmiyim öneriniz varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneriniz varmıdır acaba anakart özelikle çok anlamam pcie 4.0 lı bulabilirmiyiz
Zor gerçekten dostum ortalama 20 k elinde olsa tatlı bir şeyler yapılır bencekendi ekipmanlarımı satmadım suan am4 olanlari satmak uzun sürdü ilanda duruyor satılmadı olsa bütçe artardı ama dizemezmiyim öneriniz varsa
öneriniz varmıdır acaba anakart özelikle çok anlamam pcie 4.0 lı bulabilirmiyiz
sogutucu yok dostum üfleyerekmi sogutucak 7500f tray yani sogutucusuz diyorPatriot Viper Venom RGB PVVR516G52C36 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Zor diye bir şey yok. Buyrun 10.900TL.
Dayı onu da 1 ay sonra alsın arkadaşımız ya da 500TL'ye Dark Freezer x123 alsın.sogutucu yok dostum üfleyerekmi sogutucak 7500f tray yani sogutucusuz diyor
önerileriniz güzel stock fanım var idare eder büyük ihitmalle alana kadar 12k var nakit peki 1500 tl değerinde birde ram önerisi varmı aklınızdaDayı onu da 1 ay sonra alsın arkadaşımız ya da 500TL'ye Dark Freezer x123 alsın.
1.500TL aştı bütçeyi de oluru bu. Ya da ikinci el alıcak.
8400f mi 7500f miDayı onu da 1 ay sonra alsın arkadaşımız ya da 500TL'ye Dark Freezer x123 alsın.
1.500TL aştı bütçeyi de oluru bu. Ya da ikinci el alıcak.
Ne yaparsan yapta am4 sistemi güncelleme sakın tek sahibi olursun ya da uzun süre beklersin kimse am4 sisteme 8 9k işlemci parası vermez ikinci elden şuan güncellemeye kalksan elle tutulur bir fps artışı için işlemciye en az 8 10k harcayacaksin şuan için bütçenizi 12 13k çıkartıp b serisi anakart 16gb ram ve 7500f işlemci alınsistemimi am5 yapmak istiyorum sadece
anakart
ram
işlemci
önerisi lazım bunlari verdiğim butçe ile alabilirmiyim öneriniz varmıdır ayni yerden olursa çok iyi olur yada bilindik siteler
hocam çok güzel anlatmışsın tamda bundan bahsediyorum kimse almiyor şuan am4 parçası bursadayım bide hiç yok yani 2 aydır ilanda o yüzden tam 12k var herşeyi ile ayarlabiliceksek siparişleri vereyim az çok bilgim var kendim parçaları takıp kurarım sıvı soğutma takmadım hiç bi onu bilmiyorum hava soğutma olursa bide bu bütçede çok iyi olur pahalı olmadan serin çalıştırıcak işime yarar satılınca parçalar zaten yavaş yavaş eklerimNe yaparsan yapta am4 sistemi güncelleme sakın tek sahibi olursun ya da uzun süre beklersin kimse am4 sisteme 8 9k işlemci parası vermez ikinci elden şuan güncellemeye kalksan elle tutulur bir fps artışı için işlemciye en az 8 10k harcayacaksin şuan için bütçenizi 12 13k çıkartıp b serisi anakart 16gb ram ve 7500f işlemci alın
sistemimi am5 yapmak istiyorum sadece
anakart
ram
işlemci