Yardım Bu çalışma masası alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
784
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde kendim marsngoza yaptırmak istiyordum falat bugün gittim abiye sordum adam bu modele alınabilir dedi kasayı taşır dedi ama ben yinede güvenemedim abiye sprdum kendin yapsan ne kadar tutsr aynısı oda aynısı daha pahalı olur dedi malzemesini alıp yapacak diye bende hazır slmaya karar verdim o zaman.

Bu model nasıldır kullanan varmı kasayıda koycam üstüne.(bu modelin ayağı yamuklamasınaya tam dümdüz değilya üstündeki tahtada ağır olduğu için bu ayaklar kırılırmu biraz şüphelenedim oyüzden ve küf olurmu)

Marangozcu abinin alınır dediği model bu

Son düzenleme:
Derinlik az bence 60cm

SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde kendim marsngoza yaptırmak istiyordum falat bugün gittim abiye sordum adam bu modele alınabilir dedi kasayı taşır dedi ama ben yinede güvenemedim abiye sprdum kendin yapsan ne kadar tutsr aynısı oda aynısı daha pahalı olur dedi malzemesini alıp yapacak diye bende hazır slmaya karar verdim o zaman.

Bu model nasıldır kullanan varmı kasayıda koycam üstüne.(bu modelin ayağı yamuklamasınaya tam dümdüz değilya üstündeki tahtada ağır olduğu için bu ayaklar kırılırmu biraz şüphelenedim oyüzden)

Marangozcu abinin alınır dediği model bu
çok ufak ve titriyor alınır yazılan baska model bak ucuza kacamıyorsun masada,tavsiye modelim yok

o da gereksiz kalın
Kalın olsun sıkıntı deilde kalitelimidir acaba üstündeki çok ağır olduğu için ayaklarda bide yamuklamasına biraz taşıyabşlirmi acaba.

Bütçe ne kadar?

Ceramical kullandım. Malzeme kalitesi beklemeyin ama durduğu yerde durur. 60cm derinlik bana yetiyordu. 2 kollu monitör kullanıyorum + soundbar + klavye ile alan bırakıyordu bana

Ceramical kullandım. Malzeme kalitesi beklemeyin ama durduğu yerde durur. 60cm derinlik bana yetiyordu. 2 kollu monitör kullanıyorum + soundbar + klavye ile alan bırakıyordu bana
Hocam şuan kullandığım masanın yanına aynı yükseklikte 40 cm genişlikte altı kapaklı bir şey yaptırmak geldi aklıma sanırım öyle yapcam birdaha marangoza soriyim fiyatda ona göre.çünkü masamda sağlam mdf hem ziyan olmaz hemde yine istediğim olur.

ceramical yerine evidea dan just home markasından alın aynı ürün aynı üretici evidea kendi adına satıyor türktelekomdan alacağın kod ile 1759 TL'ye denk geliyor

onerıler ıcın tesekkur ederım hepınıze yukarda yazdıgım gıbı tekrardan marangoza sorcam dedıgım seyı kaca yapar dıye eger uygun derse 4.5 ondan yaptırcam

Geri