Neler Yeni

Bu cat8 kabloların arasındaki fark nedir?

Betos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
ugreen cat8 kablo almayı düşünüyorum galiba en iyisi bunlar 2 tane var biri düz flat galiba diğeri normal bunların arasında fark var mı artıları eksileri (modem masamın yanında 3 - 5 metre alıcam)
Mesaj otomatik birleştirildi:

düz olan cok daha ucuz bu arada bu nedenle aklım biraz karıstı kötü yanları vardır diye

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-06 003046.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-06 003046.png
    190.3 KB · Hit: 13

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Gökhan
ugreen cat8 kablo almayı düşünüyorum galiba en iyisi bunlar 2 tane var biri düz flat galiba diğeri normal bunların arasında fark var mı artıları eksileri (modem masamın yanında 3 - 5 metre alıcam)

düz olan cok daha ucuz bu arada bu nedenle aklım biraz karıstı kötü yanları vardır diye
flat kablo kapı altından halı altından vs götürmesi daha kolay onun dışında cat8 almana gerek yok zaten cat6 da aynı işi görür

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Yılmaz
Arada fark yok biri yerden geçirirsin diye düz diğeri duvardan geçirirsin diye normal

Betos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flat kablo kapı altından halı altından vs götürmesi daha kolay onun dışında cat8 almana gerek yok zaten cat6 da aynı işi görür
o zaman bunun daha pahalı olması gerekmiyor mu hocam özellikleri her şeyleri aynı ama aralarında 100 liradan fazla fark oluyor

Arada fark yok biri yerden geçirirsin diye düz diğeri duvardan geçirirsin diye normal
tamam teşekkür ederim bi sorum daha olucak cat8 pingi düşürür mü hocam valoda 30larda pingim var modem yanımda 2 yıl once 8 falandı modem değişti kablo değişti 30 oldu bi türlü çözemedim

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Yılmaz
Talepten dolayı böyle talep görürse fiyat artar

Betos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru