Modem ile Router Arasındaki Fark

hocam bende merak ediyordum bende kablonetin modemi vardı
ama bişey sorucam ben evde bir sürü cihazdan başlanıyorum nasıl 1 cihaz

Hocam netmaster infinity 404 nasıl bir modem çeşidi
Eğer kablonet kullanıyorsan istesende farklı bir modem alamıyorsun. Ben keenetic extra alacağım sana da öneririm.
Sadece wi-fi performansı kötü diye alıyorum.

Eğer kablonet kullanıyorsan istesende farklı bir modem alamıyorsun. Ben keenetic extra alacağım sana da öneririm.
Sadece wi-fi performansı kötü diye alıyorum.
Ben ethernet kablosu ile bağlancam onun dışında wifi ile sıkıntı fazla yaşamadım diğer odalarda sadece wifi kopması ve ufak gecikme oluyor mobil cihazlarda kuzenim filan leptopunu getiriyor arada acayiğ ping oluyor modemin olduğu oda dışında router almak bana fazla gerek gibi gelmedi

Ben ethernet kablosu ile bağlancam onun dışında wifi ile sıkıntı fazla yaşamadım diğer odalarda sadece wifi kopması ve ufak gecikme oluyor mobil cihazlarda kuzenim filan leptopunu getiriyor arada acayiğ ping oluyor modemin olduğu oda dışında router almak bana fazla gerek gibi gelmedi
Misafir ağına bağla kuzenini.

Eline sağlık bir süredir tam olarak merak ettiğim bir şeydi routerın ne oldugu

Misafir ağına bağla kuzenini.
Yo hocam bende değil onda ping oluyor mesala kuzenimgil bize geldiğinde hel leptobu getirir 1 saat oynar malesef modemde içerde kalabalık oluyor ve oynama ortamı yok çocuk odasında oluyoz onda 1saat pingsiz oynuyor sonra pingden geçilmiyor :) hmm misafir ağına bağlarım bir daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,296
Üyeler
192,272
Son üye
gokayelmutabıg
Geri