Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Yaktım ustaNot: ben yazmadım. alıntıladım. çünkü daha önce böyle bir rehber yapmıştım çok basitçe. Ama umursanmamıştı.
Yaktım ustaNot: ben yazmadım. alıntıladım. çünkü daha önce böyle bir rehber yapmıştım çok basitçe. Ama umursanmamıştı.
Eğer kablonet kullanıyorsan istesende farklı bir modem alamıyorsun. Ben keenetic extra alacağım sana da öneririm.Hocam netmaster infinity 404 nasıl bir modem çeşidi
Ben ethernet kablosu ile bağlancam onun dışında wifi ile sıkıntı fazla yaşamadım diğer odalarda sadece wifi kopması ve ufak gecikme oluyor mobil cihazlarda kuzenim filan leptopunu getiriyor arada acayiğ ping oluyor modemin olduğu oda dışında router almak bana fazla gerek gibi gelmediEğer kablonet kullanıyorsan istesende farklı bir modem alamıyorsun. Ben keenetic extra alacağım sana da öneririm.
Sadece wi-fi performansı kötü diye alıyorum.
Misafir ağına bağla kuzenini.Ben ethernet kablosu ile bağlancam onun dışında wifi ile sıkıntı fazla yaşamadım diğer odalarda sadece wifi kopması ve ufak gecikme oluyor mobil cihazlarda kuzenim filan leptopunu getiriyor arada acayiğ ping oluyor modemin olduğu oda dışında router almak bana fazla gerek gibi gelmedi
Yo hocam bende değil onda ping oluyor mesala kuzenimgil bize geldiğinde hel leptobu getirir 1 saat oynar malesef modemde içerde kalabalık oluyor ve oynama ortamı yok çocuk odasında oluyoz onda 1saat pingsiz oynuyor sonra pingden geçilmiyorMisafir ağına bağla kuzenini.