Bu çevre birimleri alınır mı?

Hayır bakmamıştım, önerir misiniz? Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil, önemli olan performansı benim için.
Valla, bilemedim. Uzun süre kullanmak istersen, sanki kablolu daha mantıklı...
Zamanla kulaklığın bataryası vs sorun çıkartabilir.

Aslında konuyu Logitech G PRO X SE mi? HyperX Cloud III mü diye açtım konuyu. Arkadaşın önerisi ile HyperX Cloud II Wirelessinde bu fiyata uygun olduğunu öğrendim. Fiyatları ortalama aynı, son olarak hangisini almam daha mantıklı?

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar dizeceğim ve sistemi forumdan arkadaşların desteğiyle buldum. Şimdi çevre birimleri bulmam lazım.
Klavyem Aula F75 o yüzden almama gerek yok.
Monitör için MSI MAG 275QF düşünüyorum.
Mouse için R1 Pro düşünüyorum.
Kulaklık için ise HyperX Cloud III Kablolu alacaktım ve bakarken diğer sitelerde 4.5 - 4.7k arasında gezerken Tebilon'da 3.441 TL olduğunu farkettim. Herhangi bir gözümden kaçan farklılığı yoksa onu almayı düşünüyorum.
Ortalama bu fiyata daha iyi olduğunu bildiğiniz ürünler var mı?
3400 kablolusu için pahalı daha dün 2600 TL'ye görmüştüm. Ara ara düşüyo fiyatı

Aslında konuyu Logitech G PRO X SE mi? HyperX Cloud III mü diye açtım konuyu. Arkadaşın önerisi ile HyperX Cloud II Wirelessinde bu fiyata uygun olduğunu öğrendim. Fiyatları ortalama aynı, son olarak hangisini almam daha mantıklı?
HyperX'in garantisi bence çok daha iyi.
Diğerlerini bilemem ben ne zaman ulaştıysam sorun yaşadığım parçayı bana ücretsiz olarak gönderdiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud2 core wireless ;

Bence asıl soru core2 wireless mi yoksa cloud3 kablolu mu olmalı :D

Bence asıl soru core2 wireless mi yoksa cloud3 kablolu mu olmalı :D
Sanırım Clous III seçeceğim. Kablosuz bi süre sonra bataryadan dolayı dert olabilir, kesin kalıp Cloud III alacağım. İndirimler sanırım arada bir geliyor. İndirim takip edip alırım.

Tutuşunu bilmiyorum ama elin uygunsa iyzico 500tl cashback var
Arkadaşımda g203 vardı ve bu tutuşu cidden beceremiyorum. Butterfly falanda yapamıyorum. Hem MCU'sunuda bulamadım.

Sanırım Clous III seçeceğim. Kablosuz bi süre sonra bataryadan dolayı dert olabilir, kesin kalıp Cloud III alacağım. İndirimler sanırım arada bir geliyor. İndirim takip edip alırım.
Hocam cloud3 şuan 2850 ye düşmüş dediğim gibi. (Siyah rengi)
Onun harici diğer bilindik yerlerde 3.300-3500 den başlıyor

Hocam cloud3 şuan 2850 ye düşmüş dediğim gibi. (Siyah rengi)
Onun harici diğer bilindik yerlerde 3.300-3500 den başlıyor
Yarın alacağım kulaklığı. Sonuç olarak tüm çevre birimleri nasıldır hocam?

Arkadaşımda g203 vardı ve bu tutuşu cidden beceremiyorum. Butterfly falanda yapamıyorum. Hem MCU'sunuda bulamadım.
biraz araştırmayla mcu sunu bulabilirdiniz realtek mcuya sahip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,748
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri