Neler Yeni

Yardım Bu çift kanal PSU sistemime yeter mi?

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
Ryzen 5 3600
RX 5500 XT MECH 8 GB OC
MSI B450M-A PRO MAX
Gskill Ripjaws 8Gb 3000 Mhz (2 adet) Seagate 250Gb Barracuda 560/540 SSD Seagate 1Tb Barracuda 7200Rpm 64Mb HDD
4 RGB Fanlı Kasa
Bu PSU'yu buldum 600 tl ye. Ama çift kanal diyor PSU'dan anlamadığım için sormak istedim. Bu çift kanal PSU benim sistemime yeter mi? Ve monte ederken tek kanal PSU'dan ne farkı oluyor?

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öğlen 3 ta ondan gece anında cevap veriyorlar
Sen anlamamışsın benim yazdığımı. Ben ne soruyorum adamlar bana ne söylüyor. Bi soru soruyorum konu açıp, 10 mesajdan sadece 1 i sorduğum sorunun cevabı oluyor. Mesaj sayınızı arttırmak için yazmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Berkay Omaç
Sen anlamamışsın benim yazdığımı. Ben ne soruyorum adamlar bana ne söylüyor. Bi soru soruyorum konu açıp, 10 mesajdan sadece 1 i sorduğum sorunun cevabı oluyor. Mesaj sayınızı arttırmak için yazmayın.
ha ben toplamaktan fazla anlamıyorum kusura bakma

isousluer

80+
Kaliteli bir PSU. Ki zaten markası yeter. Sistemini de rahatlıkla besler. Fakat o kadar para vermek yerine aşağıdaki PSU'yu almanı tavsiye ederim. FSP markası da PSU'da kendini kanıtlamış bir marka zaten.

Soruna gelecek olursak, bahsettiğin çift kanalda olay şudur; akımı tek kanala değil de çift kanala böler. Bu sayede kanalın ısınması önlenir, daha sağlıklı bir iletim sağlanır. Fakat tek kanal kullanıcılar için daha kullanışlıdır. Bunun sebebi ise hangi donanım ne kadar akım çekiyor gibi sorulara maruz kalınmıyor. Tek kanaldan tüm iletim sağlanıyor.

Bağlantıda da herhangi bir fark yok diye biliyorum ama emin değilim.

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç watt a bölüyor sitede baktım ama anlayamadım. Bilen biri çıkar mı acaba?

Top Bottom