Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 322
Modem bana uzak olduğu için ethernet çekemiyorum şöyle bir cihaz alıp etherneti bundan çeksem yararı olur mu?
önceden valorantta vs 20-25 ping ile oynuyordum ama şuan zaten performansım berbat 3 gün önce interneti 100 mbps yaptılar sürekli internet kopuyor hız testi yapıyorum 4 mbps çıkıyor testlerde. 8 kere aradım sonuç değişmedi. (superonline)Olabilir ama muhtemelen performansta değişiklik olacaktır
Bende superonline kullanıyorum ama genel olarak memnunum hangi şehirdesin?önceden valorantta vs 20-25 ping ile oynuyordum ama şuan zaten performansım berbat 3 gün önce interneti 100 mbps yaptılar sürekli internet kopuyor hız testi yapıyorum 4 mbps çıkıyor testlerde. 8 kere aradım sonuç değişmedi. (superonline)
Samsun'dayım hocam. normalde böyle bir problem yoktu 3-4 gün önece interneti 100 mbps yaptılar, ondan sonra bu sorun başladı, akşam aradım telefonla konuştum telefon açıkken hız testi yapmamı istediler çok rahat 100-120 alıyordum, telefonu kapattığım gibi eski hızına döndü internetBende superonline kullanıyorum ama genel olarak memnunum hangi şehirdesin?
Eve ekip isteyin kontrol edilmesini isteyinSamsun'dayım hocam. normalde böyle bir problem yoktu 3-4 gün önece interneti 100 mbps yaptılar, ondan sonra bu sorun başladı, akşam aradım telefonla konuştum telefon açıkken hız testi yapmamı istediler çok rahat 100-120 alıyordum, telefonu kapattığım gibi eski hızına döndü internet![]()
Tokide yaşıyorum tesisat hakkında bilgim yok işe yarar mı ki?Evde mi veya yurt tarzı başka bir yerde mi yaşıyorsun bilmiyorum ve olduğun yerde birden fazla elektrik tesisatı var mı yok mu bilmiyorum. Eğer evdeysen ve birden fazla elektrik tesisatı yoksa Powerline adaptörler düşünebilirsin. Nasıl çalıştığını anlatmayacağım, internette veya YouTube'da bununla ilgili şeyler bulabilirsin. Bütçe artarsa kesinlikle bir düşün derim, Wi-Fi menzil çoğaltıcıdan daha verimli olur.
Powerline Adaptör & HomePlug Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz powerline adaptör fiyatları 41 farklı seçenekle Akakçe'de! 715,15 TL'den başlayan fırsatları değerlendir, en iyi powerline adaptör indirimlerini kaçırma!www.akakce.com
Şimdi ben de elektrikten çok anlayan birisi değilim açıkçası. Eğer alengirli şeyler yoksa Powerline ürünleri iş yapar, sandığından çok daha iyi iş yapar hem de.Tokide yaşıyorum tesisat hakkında bilgim yok işe yarar mı ki?
Garipmiş dostumSamsun'dayım hocam. normalde böyle bir problem yoktu 3-4 gün önece interneti 100 mbps yaptılar, ondan sonra bu sorun başladı, akşam aradım telefonla konuştum telefon açıkken hız testi yapmamı istediler çok rahat 100-120 alıyordum, telefonu kapattığım gibi eski hızına döndü internet![]()