Zaten kendi fikrimi belirttim ve "bana" saçma geldiğini söyledim anlamak zor olmamalı.Fazla offensive olmadı mı? zevkler ve renkler tartışılmaz bence.
Arabaşı; yutmayı çok seviyorumAlıntıyı görüntüle
Bakalım bilen çıkacak mı? (ben biliyorum bizim memleketten birileri çıkarmı diye sordum)
Hocam neden böyle dediniz ki? Tavuk etinden veya kaz etinden yapılan çorba, ve yanına yaptığımız hamurla içilen bir çorba kendisi. Benim en sevdiğim çorbadırBunu yiyeceğime böcek yemeyi tercih ederdim herhalde. Bana aşırı saçma geliyor.
Yenilecek o kadar yemek, içilecek o kadar çorba varken hamur löpürdetmek bana saçma geliyor mideme saygısızlık gibi. Bu yüzden saçma olduğunu düşünüyorum ama elbette zevkler tartışılmaz benim sevdiğimi de başkası sevmeyebilir.Hocam neden böyle dediniz ki? Tavuk etinden veya kaz etinden yapılan çorba, ve yanına yaptığımız hamurla içilen bir çorba kendisi. Benim en sevdiğim çorbadır
Bunu höpleten bir dayı vardı YouTube'ta tam bir ASMR canavarı
Hayır kayseriYozgat Arabaşı
Hüplet len beni yiyosaKayseri diyenleri toplayın da arabaşı gibi hüpletiyim. arabaşı yozgadımındır gardaşım
Gayseri gayseri gayseriiiiiiBazıları yozgat diyor bazıları Kayseri
Arabaşı üstündeki beyaz ise hamuru Tavuk eti ie yapılrı genelde ve çorbadan bir kaşık alınır ve hamurdan bir parça alınıp yenir ve güzeldir.Alıntıyı görüntüle
Bakalım bilen çıkacak mı? (ben biliyorum bizim memleketten birileri çıkarmı diye sordum)
Bir erzurumlu ile Cağ mı Ca mı diye kavga etmek istiyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır kayseri
Hüplet len beni yiyosa
Gayseri gayseri gayseriiiiii
Bu bizim Konya'da da bayağı ünlü. Ama hamurunu hiç yemem. Çorbasını içerim. Çorba da tavuktan değil de ördekten yapılırsa efsane oluyor.Alıntıyı görüntüle