Neler Yeni

Bu cougar conquer 2 kasa alınır mı ?

whoamii

80+ Silver
Bunu da seviyorum da hocam 2 tane pc toplayacağım kardeşimle ortak bi pc odası tarzı bir şey yapacağız hoş duruyor bence zaten sıvı soğutma olur yüksek ihtimal sistemde ekran kartı da boşluk olduğu için öyle soğutur diye düşünüyorum o.O2
Söylediğim gibi çok çabuk tozlanır ve ay başı performans vergisi ödersin o.O2Yani tozlanınca performansında düşüş olabilir ve devamlı temizlemen gerekir, sıvı soğutma işlemciyi soğutabilir fakat asıl nokta ekran kartı.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Söylediğim gibi çok çabuk tozlanır ve ay başı performans vergisi ödersin o.O2Yani tozlanınca performansında düşüş olabilir ve devamlı temizlemen gerekir, sıvı soğutma işlemciyi soğutabilir fakat asıl nokta ekran kartı.
Düzenli temizlerse performans düşürecek kadar tozlanması için çölde falan kullanması gerekir kasayı.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Eğer toz pek dert değilse ve kasayı sık temizleyecekseniz, üst seviye hava akışı aramıyorsanız, o kasayı almak için parçalardan kısmıyorsanız ve görünümünü beğendiyseniz neden olmasın ?
Sıkıntı yok temizlerim zaten düzenli olarak hava akışı kasa açık olduğu için zaten yok değil mi ?
Ve parçalardan kısmıyorum rgbsiz alıyorum içi görünmüyor diye youtube da üstü görünüyor ona da 3 tane corsair fan alırım sıkıntı olmaz bence sizce nasıl kasanın camları bazı videolarda siyah bazılarında şeffaf da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten kartın önü açık ya ordan soğutması daha da iyi olur bence sıkıntı nerde sizce ?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sıkıntı yok temizlerim zaten düzenli olarak hava akışı kasa açık olduğu için zaten yok değil mi ?
Ve parçalardan kısmıyorum rgbsiz alıyorum içi görünmüyor diye youtube da üstü görünüyor ona da 3 tane corsair fan alırım sıkıntı olmaz bence sizce nasıl kasanın camları bazı videolarda siyah bazılarında şeffaf da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten kartın önü açık ya ordan soğutması daha da iyi olur bence sıkıntı nerde sizce ?
Hava akışı derken üst seviye hava akışından bahsettim, o zaman alabilirsiniz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bunun yerine hava akışı çok daha iyi kasalar alınabilir Gamepower Warcry alıp full fanla dizebilirsin mesela daha iyi ve daha şık durur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe

Buğrahan Mert

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu alacaksan baya 25, 30k bütçe gerek RGB çok olması gerek 360mm RGB sıvı soğutma 4 tane RGB ram mümkünse RGB ekran kartı kullanman gerek full rgb olması gerek bu kasalar gösteriş kasası olduğu için ışıklı olması iyi olur olmazsa çok kötü durur bu kasa

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bunu alacaksan baya 25, 30k bütçe gerek RGB çok olması gerek 360mm RGB sıvı soğutma 4 tane RGB ram mümkünse RGB ekran kartı kullanman gerek full rgb olması gerek bu kasalar gösteriş kasası olduğu için ışıklı olması iyi olur olmazsa çok kötü durur bu kasa
Evet öyle biliyorum hocam ama rgbsiz parça alacağım zaten içi gözükmüyor kasanın

Top Bottom