Erkenden hazırlanın hocam ne diyebiliriz ki böyle olacağı belli. Ne yani al sat için alan kişi almasın mı?değil kardeşim sadece ekran kartı 13k zaten diğer parçaları işin içine katmasan bile. bazı çok sevgili insanlar alsat için alıyolar sayelerinde 3kuruş indirim kovalayan sen ben yine mağdur oluyoruz
Varsa mağazada vardır şehir neresiArkadaşlar daha yarım saat oldu link açıklanalı alcaktım stok bitmiş var mı bilen biri geri gelecek ki 350 stok bitmesi hemen imkansız değil mi
Hay anasını satim ya bi heves ettik ucuza gelince diye Allahın belalarıdeğil kardeşim sadece ekran kartı 13k zaten diğer parçaları işin içine katmasan bile. bazı çok sevgili insanlar alsat için alıyolar sayelerinde 3kuruş indirim kovalayan sen ben yine mağdur oluyoruz
Ara ara açarlar stok.Arkadaşlar daha yarım saat oldu link açıklanalı alcaktım stok bitmiş var mı bilen biri geri gelecek ki 350 stok bitmesi hemen imkansız değil mi
İstanbul ama istanbulda olmicam bugünden sonraVarsa mağazada vardır şehir neresi
Neden?İstanbul ama istanbulda olmicam bugünden sonra
Aynen kardeşim ben hemen hesap kartına 16 bin tl yollamam lazımdı değil mi ne saçma konuşuyorsun al satçılar almasın tabi insanların ihtiyacı oluyorErkenden hazırlanın hocam ne diyebiliriz ki böyle olacağı belli. Ne yani al sat için alan kişi almasın mı?
Şehir dışına çıkıyorum bir haftalığınaNeden?
Zaten 1 tane alma hakkı var çok hesap olunca olmuyorSitelerin artık 1 den fazla satışa izin vermemesi lazım. Ne biliyim aynı üye 1 tane sistemden fazla almasın. Aynı kredi/banka kartı ile 1 den fazla sistem almasın. Basit çözümler var.