Neler Yeni

Bu DA G7 bitti mi cidden ya anlamadım ?

Koba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Atasever
Arkadaşlar daha yarım saat oldu link açıklanalı alcaktım stok bitmiş var mı bilen biri geri gelecek ki 350 stok bitmesi hemen imkansız değil mi

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
değil kardeşim sadece ekran kartı 13k zaten diğer parçaları işin içine katmasan bile. bazı çok sevgili insanlar alsat için alıyolar sayelerinde 3kuruş indirim kovalayan sen ben yine mağdur oluyoruz

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
değil kardeşim sadece ekran kartı 13k zaten diğer parçaları işin içine katmasan bile. bazı çok sevgili insanlar alsat için alıyolar sayelerinde 3kuruş indirim kovalayan sen ben yine mağdur oluyoruz
Erkenden hazırlanın hocam ne diyebiliriz ki böyle olacağı belli. Ne yani al sat için alan kişi almasın mı?

Koba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Atasever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hay anasını satim ya bi heves ettik ucuza gelince diye Allahın belaları

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar daha yarım saat oldu link açıklanalı alcaktım stok bitmiş var mı bilen biri geri gelecek ki 350 stok bitmesi hemen imkansız değil mi
Ara ara açarlar stok.

Koba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Atasever
Erkenden hazırlanın hocam ne diyebiliriz ki böyle olacağı belli. Ne yani al sat için alan kişi almasın mı?
Aynen kardeşim ben hemen hesap kartına 16 bin tl yollamam lazımdı değil mi ne saçma konuşuyorsun al satçılar almasın tabi insanların ihtiyacı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehir dışına çıkıyorum bir haftalığına

Archend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rohat İNANÇ
Sitelerin artık 1 den fazla satışa izin vermemesi lazım. Ne biliyim aynı üye 1 tane sistemden fazla almasın. Aynı kredi/banka kartı ile 1 den fazla sistem almasın. Basit çözümler var.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Sitelerin artık 1 den fazla satışa izin vermemesi lazım. Ne biliyim aynı üye 1 tane sistemden fazla almasın. Aynı kredi/banka kartı ile 1 den fazla sistem almasın. Basit çözümler var.
Zaten 1 tane alma hakkı var çok hesap olunca olmuyor

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
telefon ve pcden hazırdım denedim bütün bilgilerim kayıtlı adresi seçebilsem direk satın ala tıkladığım an alıcaktı adres dahi seçemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,624
Üyeler
164,709
Son üye
brs.okcu