Neler Yeni

Yardım Keyfine Göre Çalışan Klavye!

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam "Windows Vista (64 bit)" için diyor, kendi PC'me nasıl uyarlıyabilirim ki? Biraz daha detay verebilir misiniz?
burdaki driverların win7 için olanını bulman lazım zor bir iş uğraşma bence

Ekran görüntüsü 2023-03-11 173518.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar bende bir klavye var, arkasında "Logitech Internet 350" yazıyor ama Exper marka. Biri verdi bana bunu bedavaya, bilgisayara taktım çalışmıyor. Kabloyu takınca ışıkları yanıyor sonra hemen sönüyor. Bilgisayarcıları dolaştım sordum hepsi bitmiş, at bunu dedi. Bir tanesi denedi, taktı bilgisayarına ve çalıştı ilginç bir şekilde. Hatta "Bunda bir sıkıntı yok ki" dedi. Eve geldim tekrar taktım yine yok. Dedim herhalde benim bilgisayarın PS2 girişinde bir şey var, gittim "PS2 to USB" çevirici aldım, taktım yine yok. Laptop'ta denedim aynı. Bu klavye bozuk mu değil mi anlamadım ben cidden. Yani bilgisayarcıda harbiden çalıştı gözümle gördüm. Sanki evde canı istemiyor da çalışmıyor gibi.

Ne yapmam lazım sizce?
dostum calısan bi driver indir

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
beyler forumda ne sacma cevaplar boyle ugrasmaya degmez at adamin yeterli imkani olsa zaten alir hayir noluyo yardim eden etsin

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
dostum vistada calısan driveri 10da falan calıstırırsın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

calısmaya da bilir de calısmalı
Hocam ne bileyim çözemedim o işi, driver yüklenmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler forumda ne sacma cevaplar boyle ugrasmaya degmez at adamin yeterli imkani olsa zaten alir hayir noluyo yardim eden etsin
Hocam imkanım var aslında da sadece israfa karşıyım, zaten çalışan klavye var gidip neden para verip yenisini alıyım. İki tane PC var, birinde bu at dediklerini kullanıcam, yeni alırsam belki diğerine alırım.

Top Bottom