Neler Yeni

" Bu devirde HDD almak Mantıklı mı? "

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Online oyunlarda hdd gerçekten çok kötü sonuçlar doğuruyor. Mesela ben aktif olarak arkadaşımla bf2042 oynuyorum. Bende ssd varken arkadaşımda hdd var. Ben oyuna giriyorum en fazla 10 saniye sürüyor. Oyun başlıyor, onun oyuna girmesi kaplamaların yüklenmesi 2 dakikayı buluyor. Oyunun ilk 2 dakikası yok onda. Hikayeli ya da single player oyunlar için hdd kullanılabilir. Onun dışında online oyunlarda çok can sıkar. FPS'e falan etki etmez.
hocam online için zaten elimde 500 gb ssd var yeterli gelir bence 1 tb da diğer oyunlar için hdd taksam nasıl olur

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Fatih Ayhan
hocam online için zaten elimde 500 gb ssd var yeterli gelir bence 1 tb da diğer oyunlar için hdd taksam nasıl olur
yüksek bekleme süreleri ve yüksek fps'lerde kaplama sorunları dışında bir problem olacağını sanmıyorum.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
yüksek bekleme süreleri ve yüksek fps'lerde kaplama sorunları dışında bir problem olacağını sanmıyorum.
hdd 1 tb ikinci elde 500 e falan var satalara baltım 240 gb 300 tl bilemedim şimdi 240 gb da yetersiz

arturo

80+ Silver
A520m-A Pro Anakartım var 2. Bir SSD slotu bulunmuyor
Zoom ETS Minecraft ve Valorant yüklü 512 GB SSDmde yer bitti bitecek 70-80 GB kaldı
Hdd alırsam oyunları oraya da yüklersem yükleme ekranları hariç performans düşüşü yaşar mıyım bu devirde HDD takmak mantıklı mı cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zoom yazmışım *Doom olacak
En kötü ssd en iyi hdd'den iyidir
-Abdullah Hacıson-
Sata ssd alabilirsin.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Fatih Ayhan
hdd 1 tb ikinci elde 500 e falan var satalara baltım 240 gb 300 TL bilemedim şimdi 240 gb da yetersiz
İyi bir internetiniz varsa hikayeli oyunlardan birini indirip oynadıktan sonra silip diğerini indirebilirsiniz. 500 GB sata ssd iş görür bence bu konuda en fazla 2 oyun indirirsiniz. oynadıklarınızı silersiniz.

yaman..k

80+ Silver
bende 500 gb wd blue 7200 rmp var bütün oyunlar hdd ye kurulu bence alabilirsin windowsta ssd ye kurulu ama arkadaşlarıda dinle

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Depo için HDD Windows oyun için sdd al kardeşim. HDDyi en temiz kullanan biri olarak diyorum dayanmıyor bir noktadan sonra

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hdd fiyatları aşırı yükselmeseydi bfnce alınırdı. Hdd den tek şikayetim bazı büyük haritalı oyunlarda geç yüklenen dokular. Hala hdd kullanıyorum ama bu para verilmez. Neredeyse 1 tb ssd fiyatına gelmiş 1 tb hddler.

Top Bottom