Bu devirde ıphone alınır mı?

erica

80+
Reaksiyon skoru
14
selamlar telefonu bıldım bileli android kullanıcısıyım sizce bu pahalılık devirinde iphone alınır mı? veya hangi modelleri almalıyım? gonul ister sıfır cihaz alayım ikinci el temiz birseyler dusunuyorum sızınde dusuncelerınıze ıhtıyacım var ıyı aksamlar.

o kadar parayı gözden çıkarmayı akla koyduysan ikinci el alma bence, her yeriyle oynanmış bir iphone denk gelebilir bilemezsin

selamlar telefonu bıldım bileli android kullanıcısıyım sizce bu pahalılık devirinde iphone alınır mı? veya hangi modelleri almalıyım? gonul ister sıfır cihaz alayım ikinci el temiz birseyler dusunuyorum sızınde dusuncelerınıze ıhtıyacım var ıyı aksamlar.
pro serisi harici iphone cihaz önermem 2025 deyiz 60 hz telefon kabul edilemez bütçenin yettiği bir pro serisi alınabilir ama tavsiyem androiddir

Asgari ücretliysen o parayı altına ya da farklı yerlere yatırım yap diğer türlü paran varsa ve hoşuna gidiyorsa alabilirsin sana kalmış

konu pahalılık da değil bariz çin artık telefonlarda mükemmel ve üstüne cimrilik yapmıyor fiyatı da uygun kutu içeriği de bol
genel olarak iphone artık alanın aklından şüphe ederim daha uygun fiyata daha yüksek performanslı cihaz varken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,939
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri