Bu devirde ticaret yapılır mı? dükkan açılırmı

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Öncelikle tecrübeli abilerim kardeşlerim varsa tavsiyenizi isterim dayımın %43 engelli raporu var onun üstüne oto galeri açmayı planlıyorum gelir vergisi indirimi falan varmış sizce dükkan açmak mantıklımı yoksa elden al sat yapmakmı al sat olursada bi galerici in yanında kendimi iç kiracı göstermem gerekiyor

Oto galeri ve dükkansız elden al sat nasıl oluyor
Seviye 5 oto alım satım MYK belgesi alıcaksınız sonra bi galeri inin yanında kendinizi iç kiracı olarak göstericeksiniz vergi levhası cikiyor gelir vergisi cikiyor esnaf kefalete falan kayıt olicaksınız

Seviye 5 oto alım satım MYK belgesi alıcaksınız sonra bi galeri inin yanında kendinizi iç kiracı olarak göstericeksiniz vergi levhası cikiyor gelir vergisi cikiyor esnaf kefalete falan kayıt olicaksınız
Arabaları nereye koycanız dükkansız al sat yapmak için oto galeri dükkansız nasıl oluyor beynim bulandı

Apartmanda oluyor

Öncelikle tecrübeli abilerim kardeşlerim varsa tavsiyenizi isterim dayımın %43 engelli raporu var onun üstüne oto galeri açmayı planlıyorum gelir vergisi indirimi falan varmış sizce dükkan açmak mantıklımı yoksa elden al sat yapmakmı al sat olursada bi galerici in yanında kendimi iç kiracı göstermem gerekiyor
Bizde belge yok yapıyoruz al sat

Bu isleri ticari yapmaya baslarsaniz belgeriniz vs yoksa kazandinizi fazla fazla asan cezalara carptirilirsiniz

Sermayesiz asla ticarete girilmez 1-2m arası sermaye ile düşük modelli araçlar ile al sat yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri