Bu direksiyon seti alınır mı ?

500 tl mi neeeee ? 2020 başında 2. elden 90 tl ye aldım dandik 90 derece olması kafana takmıyorsun ama bi süre sonra sıkıyor gaz hassasiyeti çok kötü yarıya geldikten sonra algılıyor direksiyon kalitesi iyi direksiyon arkasındaki paddle shift sadece vites olarak kullanılıyor
kısacası 5 kuruş etmez

Alınmaz 2.el bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 TL mi neeeee ? 2020 başında 2. elden 90 TL ye aldım dandik 90 derece olması kafana takmıyorsun ama bi süre sonra sıkıyor gaz hassasiyeti çok kötü yarıya geldikten sonra algılıyor direksiyon kalitesi iyi direksiyon arkasındaki paddle shift sadece vites olarak kullanılıyor
kısacası 5 kuruş etmez
180 Derece bu arada

Alınmaz 2.el bakın

180 Derece bu arada
haklı zamanında 2. elden g25 vs dfgt alınıyordu şuan fiyatlardan haberim yok ama g25 vs dfgt bakabilirsiniz

Alınmaz 2.el bakın

180 Derece bu arada
90 derece kendim kullandım 45 sağ 45 sol dönüyor 180 falan değil

haklı zamanında 2. elden g25 vs dfgt alınıyordu şuan fiyatlardan haberim yok ama g25 vs dfgt bakabilirsiniz

Yorumlara bakın aynı modeli kullanmıyor olabilirsiniz f3 e basın ve derece yazın ürün yorumlarında var.

90 derece kardeşim kullandım diyorum bire bir aynı model laf anlatamıyoruz aldığında 90 derece çıkarsa konu açma ama dolandırıldım bu satıcı kötü diye

Şimdi DFGT ler 900 den başlıyor 2.eli

haberim yok dedim ama yinede o direksiyon 500 e alınmaz max değeri 100 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,647
Üyeler
186,085
Son üye