Bu duruşun anlamı nedir?

Mason pozu yazıyorum böyle çıkıyor e o zmn?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu bana açıklayın google nin sahibi atamızı mason felan mı sanıyor buraya neden mason yazar yazmas atatürk çıkıyor???

Masonluk kötü bişey mi?
Centilmenlik, Türk ve Mason pozu yazınca hep aynı resimler çıkıyor.

Okuyu verin, anlarsınız olayı..

İlk olarak Bu duruş'un adı Türk duruşudur bazı kaynaklarda centilmen duruşu,nizam duruşu lider duruşu olarak adlandırılır.
Bilge Kağan, Orhan Gazi, Atatürk, Fevzi çakmak, 12 yaşında olan Çanakkale de olan bir asker şimdi bunların hepsi mason mu?
Ittihat ve terakki üyesiydi sonra ayrıldı, mason olan insan neden mason localarına kapatsın,komplo teorilerini inanmak mı istiyorsun yoksa gerçekleri kabullenmek mi

Nietzsche ateist, bu yüzden mason olamaz.

Karl Marx ve Joseph Stalin ateist diye biliyorum.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim dostlar.

İşin ironik tarafı Stalin'in yaptığı işareti Atsız'ın yapacağını düşünmeleri o.O2

İlk olarak Bu duruş'un adı Türk duruşudur bazı kaynaklarda centilmen duruşu,nizam duruşu lider duruşu olarak adlandırılır.
Bilge Kağan, Orhan Gazi, Atatürk, Fevzi çakmak, 12 yaşında olan Çanakkale de olan bir asker şimdi bunların hepsi mason mu?
Ittihat ve terakki üyesiydi sonra ayrıldı, mason olan insan neden mason localarına kapatsın,komplo teorilerini inanmak mı istiyorsun yoksa gerçekleri kabullenmek mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,961
Üyeler
189,188
Son üye
beratefe25
Geri