Yardım Bu ekran kartı alınır mı ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
1755161165855.webp
1755161203078.webp

Arkadaşım ikinci el 6700xt bakıyor, satıcı video attı fakat hotspot ve memory sıcaklığını açmamış kayıt ederken. Atmasını istediğimizde kart şuan takılı değil yapamıyorum diyor. Bu kart thermal throttle yapıyor mu ? veya yapmıyorsada alınır mı ?
ssleri videodan aldım zor okunuyor ise kusura bakmayın.

Kartın tam modeli ne fiyatı ne? 2 hafta önce xfx merc 6700xt vardı. Sıcaklık Max 71 derece görüyordu. Model girişse normal olabilir ama satıcının davranışı şüpheli biraz

Kartın tam modeli ne fiyatı ne? 2 hafta önce xfx merc 6700xt vardı. Sıcaklık Max 71 derece görüyordu. Model girişse normal olabilir ama satıcının davranışı şüpheli biraz
asus rog strixmiş modeli, bana da şüpheli geldi ama ankaradaki arkadaşıma göndericem onun yanına gidip iyice inceleyebilirsiniz dedi.

asus rog strixmiş modeli, bana da şüpheli geldi ama ankaradaki arkadaşıma göndericem onun yanına gidip iyice inceleyebilirsiniz dedi.
Rog soğutması daha iyi olması lazım. Fiyatı ne kadar?

Rog soğutması daha iyi olması lazım. Fiyatı ne kadar?
fiyatı bilmiyorum hocam arkadaş konuşmuş şu anda müsait değil ulaşamıyorum, eleman aynı zamanda seneye macun bakımı gelir yapıp güzelce kullanabilirsin demiş.

Satici kisminda suphe oluyorsa ben kendim bulasmiyorum.Sonradan bir sorun olursa sadece soguk bir bardak su icilebilir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Arkadaşım ikinci el 6700xt bakıyor, satıcı video attı fakat hotspot ve memory sıcaklığını açmamış kayıt ederken. Atmasını istediğimizde kart şuan takılı değil yapamıyorum diyor. Bu kart thermal throttle yapıyor mu ? veya yapmıyorsada alınır mı ?
almayın hocam fena ıs yemiş o kart

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bendede xfx swift 6700xt var 71 lere geliyor kart

Geri