Bu ekran kartı alınır mı ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
629
Edit veya yayın yapmıycam oyun oynicam sadece performans fan sesi sıcaklık gibi etkenler önemli benim için

Edit veya yayın yapmıycam oyun oynicam sadece performans fan sesi sıcaklık gibi etkenler önemli benim için

attığınız model güzel rx 7900gre gerçcekten çok iyi ve güzel bi kart dhaa uyguna buna bakabilirsiniz

Ekler

• 1726604679829.png
    1726604679829.png
    374.5 KB · Hit: 47

edıtle yayında yapabılırsın 7900gre saglam kart attıgın markayı powercoloru suan rx7600 versıyonunda kullanıyorum cok memnunum fakat hellhound yerıne altta arkadasın attıgı modelı alabılırsın tek fark rgb onunda cok onemı yoktur dıye dusunuyorum :D

edıtle yayında yapabılırsın 7900gre saglam kart attıgın markayı powercoloru suan rx7600 versıyonunda kullanıyorum cok memnunum fakat hellhound yerıne altta arkadasın attıgı modelı alabılırsın tek fark rgb onunda cok onemı yoktur dıye dusunuyorum :D
Bide sanırım bu kartlar çok ısınmayan soğutması iyi olan kartlar galiba değil mi sizinki nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attığınız model güzel rx 7900gre gerçcekten çok iyi ve güzel bi kart dhaa uyguna buna bakabilirsiniz
Ve sanırım oldukca serin aşırı ısınmayan kartlar galiba bunlar

Bide sanırım bu kartlar çok ısınmayan soğutması iyi olan kartlar galiba değil mi sizinki nasıl

hellhound yerine arkadaşın attığı fighter da alabilirsiniz sadece ışık farkı varmış galiba öyle diyorlar

gayet güzel rgb gerek değil diyorsanız attığım model iyidir

ben hıc ısındıgını gormedım hocam sogutmasıda gayet ıyı rx 6600 versıyonunu kullanan arkadasım var powercolorun oda gayet mumnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,655
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri