Çözüldü✓ Bu ekran kartını almayı düşünüyorum nasıldır ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Bütçe
33000
arkadaşlar şubatta msı ventus 4070 ti super 2x i sattım 2 aydır ekran kartsız kullanıyorum bu kartı almak istiyorum sizce indirim gelirmi yoksa 32k ya inmişken alamadım bidahaki indirimde inşallah alacağım galax markasını zaten biliyorum ama bu kartın soğutması nasıldır çünkü 4070 ti super 2 fanlı olduğu için 2 fanlı almak istemiyorum artık çok ısınıyordu bu yüzden indirime girermi tekrardan

arkadaşlar şubatta msı ventus 4070 ti super 2x i sattım 2 aydır ekran kartsız kullanıyorum bu kartı almak istiyorum sizce indirim gelirmi yoksa 32k ya inmişken alamadım bidahaki indirimde inşallah alacağım galax markasını zaten biliyorum ama bu kartın soğutması nasıldır çünkü 4070 ti super 2 fanlı olduğu için 2 fanlı almak istemiyorum artık çok ısınıyordu bu yüzden indirime girermi tekrardan

4070 Tİ süper çok daha iyiydi hocam keşke satmasaydınız üstüne biraz daha koyup rx9070XT alın ya da aynı güç olsun diyorsanız 5070 Tİ.

4070 Tİ süper çok daha iyiydi hocam keşke satmasaydınız üstüne biraz daha koyup rx9070XT alın ya da aynı güç olsun diyorsanız 5070 Tİ.
hocam telefon aldım o yüzden eski telefonu sattım karttan kalan parayı bide telefondan kalan para ile üzerine ekleyip alacağım nakit para lazımdı telefona yd olduğu için hocam şuan kartı taksit ile alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yayında açıyorum ya 5070 den başka seçeneğim yok bide nvidia fanıyım biraz

hocam iki fanlı istemiyorum 4070 ti super ısınıyordu o yüzden bide bunun fanları rgb ama 2 fanlıda sadece beyaz ışık var hoşuma gitti bunu istiyorum
30k çok fazla hocam 5070'e 2 fan soğutmak için yeterli olacaktır galaxın bu modeli güzel zaten 30k vereceksen 9070 al 5070 ten daha iyi durumda.

30k çok fazla hocam 5070'e 2 fan soğutmak için yeterli olacaktır galaxın bu modeli güzel zaten 30k vereceksen 9070 al 5070 ten daha iyi durumda.
hocam amd ekran kartı çok kullandım zaten indirime girmesini bekliyorum bide peşin fiyatına en az 3 taksit olması gerekiyor öyle alabilirim anca

hocam amd ekran kartı çok kullandım zaten indirime girmesini bekliyorum bide peşin fiyatına en az 3 taksit olması gerekiyor öyle alabilirim anca
peşin fiyatına 3 taksitse mecbur alın hocam :D o zaman bir şey diyemem.

peşin fiyatına 3 taksitse mecbur alın hocam :D o zaman bir şey diyemem.
aynen hocam indirme girmesini bekliyorum sadece sıcaklık yönünden sormuştum galaxnin 3 fanlısı zaten konuşmaya gerek yok bence ama fikrinizi almak istedim teşekkürler

aynen hocam indirme girmesini bekliyorum sadece sıcaklık yönünden sormuştum galaxnin 3 fanlısı zaten konuşmaya gerek yokk bence ama fikrinizi almak istedim teşekkürler
rica ederim umarım indirime girer karta kavuşursun :D

Geri