burdan bilgisayarı sıfırlayamazsın ki burası bios menüsü yani işletim sisteminden bir nevi bağımsız. oradaki ayarları kurcaladıysan load default settingse tıklayıp save and exit e bas eğer bir şeyi kurcalamadıysan exit without saving e bas masaüstüne dön ardından windowsta başlat menüsüne ayarlar yazıp tıkla sisteme tıkla oradan biraz aşağıya in kurtarma yazan bir yeri göreceksin oraya bas bilgisayarı sıfırla yazacak oradan sıfırlaBu ekrandan bilgisayarıöı nasıl sıfırlaya bilirim ACİL YARDIM
Acaba format kodları varsa atarmısınızburdan bilgisayarı sıfırlayamazsın ki burası bios menüsü yani işletim sisteminden bir nevi bağımsız. oradaki ayarları kurcaladıysan load default settingse tıklayıp save and exit e bas eğer bir şeyi kurcalamadıysan exit without saving e bas masaüstüne dön ardından windowsta başlat menüsüne ayarlar yazıp tıkla sisteme tıkla oradan biraz aşağıya in kurtarma yazan bir yeri göreceksin oraya bas bilgisayarı sıfırla yazacak oradan sıfırla
Buradan yapamazsın. Eğer bios üzerinden sıfırlayacağım windowsumu diyorsan USB'ne iso dosyası yükleyip biosu açıp sıfırlarsın. Onun dışında internete windows format nasıl atılır yazarak bakabilirsin. Eğer pc'yi açamıyorsan ve sadece biosa erişimin varsa farklı bir yerden USB belleğine iso kalıbı indirmen gerekir.Bu ekrandan bilgisayarıöı nasıl sıfırlaya bilirim ACİL YARDIM
Sadece biosa erişimin varBuradan yapamazsın. Eğer bios üzerinden sıfırlayacağım windowsumu diyorsan USB'ne iso dosyası yükleyip biosu açıp sıfırlarsın. Onun dışında internete windows format nasıl atılır yazarak bakabilirsin. Eğer pc'yi açamıyorsan ve sadece biosa erişimin varsa farklı bir yerden USB belleğine iso kalıbı indirmen gerekir.
Tamam işte sadece biosa erişimin varsa USB flash belleğin olması lazım. Farklı bir cihaz üzerinden windows indir ardından flash ile windows iso kalıbını flasına at. İnternet üzerinden freedos bir sisteme nasıl format atılır videosu izleyerek detaylı şekilde bilgi alabilirsin. İyi forumlar. Soracağın soru olursa buradayız.Sadece biosa erişimin var
Sıkıntı şu ki abi bilgisayarı nasıl freedos yapacağımTamam işte sadece biosa erişimin varsa USB flash belleğin olması lazım. Farklı bir cihaz üzerinden windows indir ardından flash ile windows iso kalıbını flasına at. İnternet üzerinden freedos bir sisteme nasıl format atılır videosu izleyerek detaylı şekilde bilgi alabilirsin. İyi forumlar. Soracağın soru olursa buradayız.
O kısmı anlamadımSıkıntı şu ki abi bilgisayarı nasıl freedos yapacağım
Şimdi bak şöyle bir durum var freedos bilgisayar demek o bilgisayarda işletim sistemi bulunmuyor demek. Yani o bilgisayarda yüklü windows yok sen ona erişemiyorsun. Youtube'a freedos bilgisayara nasıl windows kurulur yazıp izleyerek detaylı bilgi edinebilirsin.Sıkıntı şu ki abi bilgisayarı nasıl freedos yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kısmı anlamadım
Knk benim bilgisayar da windows var ama çalışmıyorŞimdi bak şöyle bir durum var freedos bilgisayar demek o bilgisayarda işletim sistemi bulunmuyor demek. Yani o bilgisayarda yüklü windows yok sen ona erişemiyorsun. Youtube'a freedos bilgisayara nasıl windows kurulur yazıp izleyerek detaylı bilgi edinebilirsin.
Tamam işte diyorum sana tekrardan dediğim gibi windowsunu eğer kullanamıyorsan ve format atmaya ihtiyacın varsa internetten freedos bilgisayar format atma windows yükleme tarzında aratma yap o videolardan öğretici olanlar vardır elbet..Knk benim bilgisayar da windows var ama çalışmıyor
Kral windowsun olup olmaması önemli deil aynı şeyleri yaparsan sorunun çözülür .Knk benim bilgisayar da windows var ama çalışmıyor