ArasPekgoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
şaka gibi 
Ne bu rat kullanmayı youtube da öğrenmiş kendini haçker sanan bir arkadaş mı yazık ya rar dosyasına exe atıp gizlemeyi bildiğini söylüyor
Salla gitsin boş birine benziyor (yine de sen bilirsin)
Yakın arkadaşım değil zaten. Pc konusunda yardım ederken tanışmıştık. En son 3 ay önce konuşmuşuz, geliyor 3 ay sonra muhabbet açıyor. 5dk sonrasında exe dosyasını atıyor. Engelledim zatenSalla gitsin boş birine benziyor (yine de sen bilirsin)
.exe' yi açmadığın sürece bir şey olmaz
Açmadım hocam sıkıntı yok..exe' yi açmadığın sürece bir şey olmaz
Size bir tüyo vereyim, eğer virüs bir exe'e enjekte edilmişse veya o imaj verilmiş sertifikalı gözüküyorsa önce bir sıkıştırma yapın. Dosya %90 %50 gibi yüksek oranda sıkışırsa bilin ki içi boş bir exe'dir. Amatörce virüs yollamaya çalışanları buradan anlayabilirsiniz.Açmadım hocam sıkıntı yok.
Çocuk başkalarına virüs dosyası atarak hacker olduğunu zannediyor
Dostum mesajların üstünü biraz daha karalasaydın -okunuyor.
Aslında öyle değil, herhangi bir işlem yapıp gizlemediği için ve en basit hata olan muhtemelen ekran fotoğrafı alma özelliğini açtığı için her antivirüs "şu ileri zekaya bak vay be" diyerek tanıyor.Bu programda, Maaşallah yok yok. Her şeyi atmışlar.
o sıkıştırmayı yapmak için indirmek gerekmiyor mu .exe'yi?Size bir tüyo vereyim, eğer virüs bir exe'e enjekte edilmişse veya o imaj verilmiş sertifikalı gözüküyorsa önce bir sıkıştırma yapın. Dosya %90 %50 gibi yüksek oranda sıkışırsa bilin ki içi boş bir exe'dir. Amatörce virüs yollamaya çalışanları buradan anlayabilirsiniz.