Bu fan neden sökülümüyor

Acurybo

80+
Reaksiyon skoru
51
Ağalar ilk başta narin narin yapmaya çalıştım olmadı daha sonra harbi güç uyguladım yine olmadı la bu nasıl sökülecek b(ilk defa yapıyorum bı kilidi falan varsa yapmamışımdır ona göre yorum yapınız)

Ekler

• 16287872921902871651347191362809.jpg
    16287872921902871651347191362809.jpg
    1.7 MB · Hit: 40
Anakartı kasadan sök bari, fan sökmek isterken kartı parçalama.

Anakartı kasadan sök bari, fan sökmek isterken kartı parçalama.
Sökerimde ilk defa yapicam geri birleştirebilir miyim emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağalar ilk başta narin narin yapmaya çalıştım olmadı daha sonra harbi güç uyguladım yine olmadı la bu nasıl sökülecek b(ilk defa yapıyorum bı kilidi falan varsa yapmamışımdır ona göre yorum yapınız)
Bu arada fanin çevresinde ki kalın vidayı çözmeye çalışıyorum

O vidalar biraz güç uygulayarak çıkabiliyor. Soketlere bak bakalım vidalar dönüyor mu.

Daha vidaları bile sökmemişsin.

Usta vidaları sökmeden nasıl alıcaksın ? :D Vidaları söküp dene olmazsa anakartı sök tüm vida yerlerininin parçaların nerde olduğunu falan fotoğraf çekip sök bende ilk seferde öyle yapmıştım hiç bir sorun çıkmadı.Ram'i tam oturtmayı unutma tekrar vidalarken anakartı çünkü ben bozdum zannetmiştim meğer ram tam oturmamış.

Öncelikle bi sakin olmak lazım ,Viyana'nın kapısı değil .
İlk olarak soğutucu kablosunu anakarttan sök .
Narince soğutucunun etrafındaki vidaları yarımşar tur döndür sırasıyla ,belli bir süreden sonra zaten fan kendini salar ,anakartın arkasındaki metal plakayı kontrol edersen yuvalarda da vida kalmaz .
Daha sonra işlemciye yapışmış olabilir fan, onun için küçük küçük hareket ettirerek fanı yavaşça çıkar.Fanın çıkmış olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,058
Üyeler
190,850
Son üye
EmreThebao
Geri