Bu fanlardan hangisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Elimde Lian Li lancoll 3 kasa var içinde toplamda 10 tane fan var ama sıvı soğutucunun fanları ve kasanın alt tarafına taktığım fanlar da Dark ın mıktatıslı fanlarıydı ama bunlar çok şık durmuyor şu fanlardan hangisini alsam daha iyi olur hangisi daha uzun ömürlü olur

Başka öneriniz varsa benzer fanlar da onları da söylerseniz sevinirim

Ekler

• IMG_6432.webp
    IMG_6432.webp
    125.7 KB · Hit: 22
İkisi de değil.

Bu fan ztn benim sıvı soğutucuda var ben şok görünmesi için yanı cam olan fanlardan istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de değil.

Bu fan ztn benim sıvı soğutucuda var ben şok görünmesi için yanı cam olan fanlardan istiyorum
İkisi de değil.

ben görüntü açısından istiyorum

Son düzenleme:
Görüntü açısından bence çok şık açıkçası. Performansı da efsane.

ben görüntü açısından istiyorum
Kanka fanlarım thermalright sıvı soğutma olan görsel yeni msi fanları söktüm arkadaki ve ön üçlüyü sıvı soğutmalı olan fotoda öndekiler tekli dik duran birde egzoz thermalright görüntü güzel basınç fena değil ama biraz sesliler 1000 rpm üstünde pwm olmaşarı güzel msi ı o yüzden söktüm

Ekler

• 39ECB469-ABE6-4E00-A01B-59260E5F73C8.webp
    39ECB469-ABE6-4E00-A01B-59260E5F73C8.webp
    445.7 KB · Hit: 15
  • IMG_7175.webp
    IMG_7175.webp
    202 KB · Hit: 15
  • 51A480F4-34EA-4548-A66C-4EE6C698135E.webp
    51A480F4-34EA-4548-A66C-4EE6C698135E.webp
    489.8 KB · Hit: 15
Kanka fanlarım thermalright sıvı soğutma olan görsel yeni msi fanları söktüm arkadaki ve ön üçlüyü sıvı soğutmalı olan fotoda öndekiler tekli dik duran birde egzoz thermalright görüntü güzel basınç fena değil ama biraz sesliler 1000 rpm üstünde pwm olmaşarı güzel msi ı o yüzden söktü
Kanka fanlarım thermalright sıvı soğutma olan görsel yeni msi fanları söktüm arkadaki ve ön üçlüyü sıvı soğutmalı olan fotoda öndekiler tekli dik duran birde egzoz thermalright görüntü güzel basınç fena değil ama biraz sesliler 1000 rpm üstünde pwm olmaşarı güzel msi ı o yüzden söktüm
Şuanki fanlarım da gayet iyi sence gerek varmı bilemedim

Fanları değiştirmeye gerek varmı acaba

Fanları değiştirmeye gerek varmı acaba
ben msi fanlar pwm değil sabit hızda diye değiştirdim hacım sen bilirsin

Geri