Fiyatı düşer mi bekleyeuim mi bu fiyattan mı alayım?Benzer yapıda Nova 5 Wireless var, bu model daha iyi olur.
Hocam sizle konuştuk düşündüm bi ama hyper x istemihorumeski kulaklığım alınmaz kronik kırılma sorunlu barracudalar biraz araştırırsanız görürsünüz cloud3 wireless tavsiyemdir
Nova 5'in fiyatı düşebilir, ara sıra 5k altına düştüğü oluyor. Barracuda X'in de düşme ihtimalî var ancak sorunu olan bir ürün neticede.Fiyatı düşer mi bekleyeuim mi bu fiyattan mı alayım?
İkisi arasındsn hangisini önerirsiniz?Nova 5'in fiyatı düşebilir, ara sıra 5k altına düştüğü oluyor. Barracuda X'in de düşme ihtimalî var ancak sorunu olan bir ürün neticede.
Ses seviyesi düşük yetersiz geldi ve deri pedler istemiyorumBarracuda hakkında çok fazla şikayet okudum. Razer her ne kadar oyuncu ekipmanı üretse de kulaklıklar da o kadar başarılı değiller gibi. HyperX istememenin nedeni nedir?
İlan no atar mısın3bine ilanım var sahibindende begenmedigim için satıyorum
Ses seviyesi düşük yetersiz geldi ve deri pedler istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlan no atar mısın
Maalesef cloud 3 benim kulağımı acıttı ve ses seviyesi yetersiz geldi sattım. Kablosuzunu almayı istemiyorum o yüzden. Güncel olarak Steelseries arctis 5 kablolu kullanıyorum. Nova 5 ve barracuda X arasında kaldım.Bende kaç senelik Cloud II var, onda bile kutu içerisinde hem deri hem kumaş pad var.
Maalesef cloud 3 benim kulağımı acıttı ve ses seviyesi yetersiz geldi sattım. Kablosuzunu almayı istemiyorum o yüzden. Güncel olarak Steelseries arctis 5 kablolu kullanıyorum. Nova 5 ve barracuda X arasında kaldım.