BU FİYATA ALINIR MI?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
5000
Bu konu hakkında son soruşum.
Barracuda X modelini almaya karar verdim.

1746132499254.webp

Bu fiyata alınır mı? Yoksa düşer mi fiyatı. Düşmesini beklemeli miyim. Bilgisi olan var mı.

eski kulaklığım alınmaz kronik kırılma sorunlu barracudalar biraz araştırırsanız görürsünüz cloud3 wireless tavsiyemdir

Benzer yapıda Nova 5 Wireless var, bu model daha iyi olur.

Benzer yapıda Nova 5 Wireless var, bu model daha iyi olur.
Fiyatı düşer mi bekleyeuim mi bu fiyattan mı alayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski kulaklığım alınmaz kronik kırılma sorunlu barracudalar biraz araştırırsanız görürsünüz cloud3 wireless tavsiyemdir
Hocam sizle konuştuk düşündüm bi ama hyper x istemihorum

Fiyatı düşer mi bekleyeuim mi bu fiyattan mı alayım?
Nova 5'in fiyatı düşebilir, ara sıra 5k altına düştüğü oluyor. Barracuda X'in de düşme ihtimalî var ancak sorunu olan bir ürün neticede.

3bine ilanım var sahibindende begenmedigim için satıyorum

Barracuda hakkında çok fazla şikayet okudum. Razer her ne kadar oyuncu ekipmanı üretse de kulaklıklar da o kadar başarılı değiller gibi. HyperX istememenin nedeni nedir?

Barracuda hakkında çok fazla şikayet okudum. Razer her ne kadar oyuncu ekipmanı üretse de kulaklıklar da o kadar başarılı değiller gibi. HyperX istememenin nedeni nedir?
Ses seviyesi düşük yetersiz geldi ve deri pedler istemiyorum

3bine ilanım var sahibindende begenmedigim için satıyorum
İlan no atar mısın

Ses seviyesi düşük yetersiz geldi ve deri pedler istemiyorum

İlan no atar mısın

Bende kaç senelik Cloud II var, onda bile kutu içerisinde hem deri hem kumaş pad var.

Bende kaç senelik Cloud II var, onda bile kutu içerisinde hem deri hem kumaş pad var.
Maalesef cloud 3 benim kulağımı acıttı ve ses seviyesi yetersiz geldi sattım. Kablosuzunu almayı istemiyorum o yüzden. Güncel olarak Steelseries arctis 5 kablolu kullanıyorum. Nova 5 ve barracuda X arasında kaldım.

Maalesef cloud 3 benim kulağımı acıttı ve ses seviyesi yetersiz geldi sattım. Kablosuzunu almayı istemiyorum o yüzden. Güncel olarak Steelseries arctis 5 kablolu kullanıyorum. Nova 5 ve barracuda X arasında kaldım.

Yaşadığın yer büyükse gidip deneyebilme şansın olabilir aslında. Ama yoksa artık kumar gibi bir şey ama ben kulaklıkta SS ve Razer arasında kalsam SS tercih ederdim.

Az koyup v2 pro almak daha mantıklı gibi geldi

Geri