BenRecepİvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
Arkadaşlar sorum acil bin TL'ye turtle beach 600 gen 2 buldum sıfır kapalı kutu onu mu almak mantıklı yoksa 2500tl ye atk mercury mi? Aradaki fark çok fazla mı
size söylediğim gibi iyzico + parolpara ile atk cok daha mantıklıArkadaşlar sorum acil bin TL'ye turtle beach 600 gen 2 buldum sıfır kapalı kutu onu mu almak mantıklı yoksa 2500tl ye atk mercury mi? Aradaki fark çok fazla mı
turtle beach in ses kalitesini çok övüyorlar. Parolapara da kullanamıyorum 2100 civarına geliyor atk. Eğer çok aratmayacaksa turtle beach tercih etmek mantıklı geldi. Fps oyuncusu da değilim üzmesin yetersize söylediğim gibi iyzico + parolpara ile atk cok daha mantıklı
yani hocam bana atk daha kaliteli geliyor tabii siz bilirsinizturtle beach in ses kalitesini çok övüyorlar. Parolapara da kullanamıyorum 2100 civarına geliyor atk. Eğer çok aratmayacaksa turtle beach tercih etmek mantıklı geldi. Fps oyuncusu da değilim üzmesin yeter
atk daha kalitelidir zaten büyük ihtimal ancak bu da idare edecekse beni fazla para vermenin manası yok öğrenciyiz sonuçtayani hocam bana atk daha kaliteli geliyor tabii siz bilirsiniz
hocam arada zaten 100 lira var bence atk alın geçin, kod girerseniz 100 liradan daha az hatta aradaki fark. Almışken kaliteli alın benceatk daha kalitelidir zaten büyük ihtimal ancak bu da idare edecekse beni fazla para vermenin manası yok öğrenciyiz sonuçta
1100 lira var hocam turtle beach 1000 lirahocam arada zaten 100 lira var bence atk alın geçin, kod girerseniz 100 liradan daha az hatta aradaki fark. Almışken kaliteli alın bence
ha şimdi anladım kusura bakmayın hocam, yani tabii siz bilirsiniz ama ben alıcak olsam almışken iyisi olsun diyerek atk alırdım.1100 lira var hocam turtle beach 1000 lira
anladım mantıklı olan dediğiniz zaten ancak ses olarak tatmin edici düzeydeyse turtle beach tercih edesim var. Kullanan var mıdır acabaha şimdi anladım kusura bakmayın hocam, yani tabii siz bilirsiniz ama ben alıcak olsam almışken iyisi olsun diyerek atk alırdım.
yani hocam şimdi araştırdım turtle beach öneriliyor fakat bariz şekilde mercurynin sesi daha kalitelianladım mantıklı olan dediğiniz zaten ancak ses olarak tatmin edici düzeydeyse turtle beach tercih edesim var. Kullanan var mıdır acaba
kaliteli felan değil kaliteli diyen daha önce kalıtelı bısey kullanmamıs ondan oyle dıyorturtle beach in ses kalitesini çok övüyorlar. Parolapara da kullanamıyorum 2100 civarına geliyor atk. Eğer çok aratmayacaksa turtle beach tercih etmek mantıklı geldi. Fps oyuncusu da değilim üzmesin yeter
siz denediniz mi hocamkaliteli felan değil kaliteli diyen daha önce kalıtelı bısey kullanmamıs ondan oyle dıyor