- Bütçe
- 42000
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Bana baya ucuz geldi 9070'li bir sisteme göre iyi mi sistem?
Hocam alamadan önce anakartin seçili olduğuna dikkat edin linke girince anakart seçili olmadan açılıyor.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Yani anakart b650mk yapılıp kasa fsp seçilip rami 2x16 yapılınca 45-46k oluyo ssd yi de 4k ya çözsen sonra 50k ya denk geliyor bir fiyat avantajı yok açıkçası ama hazır sistem alayım diyosan alınabilir fahiş de fiyatı yok ortalamaPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Evet onu farkettim seçtim zaten psuyuda 750w deepcool yaptımHocam alamadan önce anakartin seçili olduğuna dikkat edin linke girince anakart seçili olmadan açılıyor.
elimde ssd var onun dışında anakart çok önemli mi?Yani anakart b650mk yapılıp kasa fsp seçilip rami 2x16 yapılınca 45-46k oluyo ssd yi de 4k ya çözsen sonra 50k ya denk geliyor bir fiyat avantajı yok açıkçası ama hazır sistem alayım diyosan alınabilir fahiş de fiyatı yok ortalama
Yani en azından 2 bin daha verebiliyosan ver bence anakarttan kısılmalı bütçe yoksa ama b650 chipsetten en azından düşülmemeli öyle düşünüyorumEvet onu farkettim seçtim zaten psuyuda 750w deepcool yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elimde ssd var onun dışında anakart çok önemli mi?
bi 2k daha zor hocam a620 kalsa sorun olurmuYani en azından 2 bin daha verebiliyosan ver bence anakarttan kısılmalı bütçe yoksa ama b650 chipsetten en azından düşülmemeli öyle düşünüyorum
Yani hocam size kalmış tabi ama ben a620 almazdım ama her şey bütçeye bağlı tabi şöyle bir şey de yapabilirsiniz hocam 42k ya 9070 li sistem alacağınıza kasanızı anakartınızı ssd ram her şey kaliteli bir şey alın 5060ti veya rx 7800xt alın bence o da bir seçenekbi 2k daha zor hocam a620 kalsa sorun olurmu