Bu fiyata daha iyi klavye var mıdır?

Sefather

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
2000

Arkadaşlar klavye lazım çoğunlukla cs oynuyorum ve switchlerin sessiz olmasını istiyorum acaba bunu mu alayım yoksa farklı bir mekanik ya da manyetik klavye öneriniz var mı ?

bana hep f87 pro falan önerdiler eğer mekanik alırım dersen bak bi ben manyetik istediğimden yanaşmadım pek

Arkadaşlar klavye lazım çoğunlukla cs oynuyorum ve switchlerin sessiz olmasını istiyorum acaba bunu mu alayım yoksa farklı bir mekanik ya da manyetik klavye öneriniz var mı ?

hocam peki rekabetçi oyunlar için manyetik switch ve rapit trigger mevzusunun çok önemi var mıdır
Hocam manyetik switch ve rapid trigger olayı aynı hile gibi diyorlar, ince ayarlarını yaparsan iyi.

Bazı oyunlarda banlanma riskin var tabii. Nasıl çalıştığını biliyorum ancak bende henüz mekanik klavye kullanıyorum

Hocam manyetik switch ve rapid trigger olayı aynı hile gibi diyorlar, ince ayarlarını yaparsan iyi.

Bazı oyunlarda banlanma riskin var tabii. Nasıl çalıştığını biliyorum ancak bende henüz mekanik klavye kullanıyorum
cs2de snaptap açarsan oyun sunucusuna bağlanamadan atıyor ama valorantta kullanabilirsin
snaptap şey olur mesela sen a basılıyken d basarsan karakter duruyor mekanik klavyelerde ama snap tap açıksa a basılıyken d basrsan sağ gitmeye başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de kb904l düşünüyorum ama bir yandan da mchose setup kurmak istiyorum bilmiyorum ne yapıcam

cs2de snaptap açarsan oyun sunucusuna bağlanamadan atıyor ama valorantta kullanabilirsin
snaptap şey olur mesela sen a basılıyken d basarsan karakter duruyor mekanik klavyelerde ama snap tap açıksa a basılıyken d basrsan sağ gitmeye başlıyor

ben de kb904l düşünüyorum ama bir yandan da mchose setup kurmak istiyorum bilmiyorum ne yapıcam
peki cs için max 2k ya mekanik almak daha mı mantıklı olur?

f87 pro sesi düşük müdür peki
tok bi sesi var diye biliyorum internette bir çok video var bakabilirsiniz

peki cs için max 2k ya mekanik almak daha mı mantıklı olur?
çok değişken bir soru bazıları o paraya manyetik alma derken bazıları kb904l aldım çok iyi performans verdi diyor
eğer 60 tuşluk klavyeye okeysen mad60 veya fun60 bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri