Neler Yeni

Yardım Bu flash bellek alınır mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Sistemin için hem gerektiğinde format hem Windows yüklemek için usb almaya karar verdim. Bu bellekten bende var memnunum ama içinde eski pcden videolar fln vardı içinde virüs fln vardır diye cesaret edemedim yeni pcye takmayı. Yeni bitane alim kafam rahat olsun diyorum sizce nasıl?

Hepsiburada premium olduğum için kargo ücretsiz gelicek.
Bende 64 gb versiyonu var gayet memnunum.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ali
Okuma yazma olarak yüksek hızlarda. Windows kurulumu çok hızlı bitiyor. 130/180-40/60mb gibi.. Adata alın geçin.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Testleri ürünlerin yorumlarından aldım karşılaştırabilirsin

Sandisk testi
Adata testi
Teşekkür ederim. Adata olanda yorumlarda hep bozuluyor okumuyor fln diyor. Ben freedos pcme Windows atıcağım için sağlam olması lazım belleğin. Birde bir şey sorucam eski pcden videolar olan bir belleğim var ona Windows atsam kurabilir miyim içinde videolar olmasına rağmen birde virüs olsa ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuma yazma olarak yüksek hızlarda. Windows kurulumu çok hızlı bitiyor. 130/180-40/60mb gibi.. Adata alın geçin.
Bende sandisk olan var lakin eski pcden hatıra videolarım vardı onlar var diskte. Ona Windows atıp kurma şansım yok sanırım videolar mı gidiyor?

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ali
Teşekkür ederim. Adata olanda yorumlarda hep bozuluyor okumuyor fln diyor. Ben freedos pcme Windows atıcağım için sağlam olması lazım belleğin. Birde bir şey sorucam eski pcden videolar olan bir belleğim var ona Windows atsam kurabilir miyim içinde videolar olmasına rağmen birde virüs olsa ne olur?

Bende sandisk olan var lakin eski pcden hatıra videolarım vardı onlar var diskte. Ona Windows atıp kurma şansım yok sanırım videolar mı gidiyor?
Windows ISO dosyasını usb belleğe yazdırırken herşeyi siler.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal

Dostum sandisk'in kötü yorumlarına bakarsan 1 ay sonra bozuldu, 2 ay sonra bozuldu gibi yorumlar görebilirsin. Ben eski bilgisayarıma bu usb ile windows 10 home sorunsuzca kurmuştum ama sen kurarken sıkıntı yaşar mısın onu bilemem maalesef.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Dostum sandisk'in kötü yorumlarına bakarsan 1 ay sonra bozuldu, 2 ay sonra bozuldu gibi yorumlar görebilirsin. Ben eski bilgisayarıma bu usb ile windows 10 home sorunsuzca kurmuştum ama sen kurarken sıkıntı yaşar mısın onu bilemem maalesef.
Bilgiler için teşekkürler.

Bir arkadaş da bunu atmıştı ne dersiniz?

Bilgiler için teşekkürler.

Bir arkadaş da bunu atmıştı ne dersiniz?

Kötü yorumlar hakkında kaliteli değil fln. Sanırım her bellekte var böyle yorumlar

O zaman yeni bellek şart hocam. Eski anı videoları fln var onlarda. Ozaman sizin önerdiğiniz 79 tl olan 64gb belleği alim kalsın kenarda

Top Bottom