Bu gençler ne yapsın

Ferhatc

80+
Reaksiyon skoru
120
Ya 1 hafta önce etimden dişimden biriktirdiğim parayla iPhone 11 almaya gidicektim gidemeden zam geldi kaldım ortada çok zoruma çok artık ne zor şartlar altında biriktirdim biriktirirken hep hayal kurdum ama olmayınca olmuyor işte artık sinirimden ağlamak istiyorum konunun sadece telefon olmadığını anlayın.

Ya 1 hafta önce etimden dişimden biriktirdiğim parayla iPhone 11 almaya gidicektim gidemeden zam geldi kaldım ortada çok zoruma çok artık ne zor şartlar altında biriktirdim biriktirirken hep hayal kurdum ama olmayınca olmuyor işte artık sinirimden ağlamak istiyorum konunun sadece telefon olmadığını anlayın.
Kelimeler yetersiz kalıyor artık çoğumuz senin gibiyiz ama elbet bir gün devran döner

Bizim gibi gençlerin hayali bi kıçı kırık telefon olmamalı afedersiniz ama gerçekten zoruma gidiyor
Çok haklısın o bahsettiğimiz Iphone 11 US fiyatı 500 dolar Türkiye fiyatı 15k doları TL ye çevirince 8500 falan yapıyor bir bu kadar da malum şahıs cebine indirsin mültecilere baksın diye vergi ödüyoruz

Ne yazsak boş. İmkanlar dahilinde en iyisini başarmak için çabalamalıyız. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.

Çok çalışsın bu gençler, çok çalışsın. Ölene kadar durmaksızın çalışsın, hayal kurmasın, şükretsin, eğlenmesin.

Kalkıp çay koysun.
Ayağa kalkmışken piskevüt versin.

Neyse umarım alabilirsin.

İphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
Heveslenmiş, telefonu almak için kim bilir hangi şartlarda çalışmış. Hak etmiyor mu ?
Bu tür zihniyetlerle zaten 1 adım ileri gitmeyi bırak 10 adım gerileriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,750
Üyeler
190,965
Son üye
yunuss_o6
Geri