Aoruss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,891
la sen hala yazıyonmu adam haklı uzatmaNe dion olm yazmak icin yazmayin
la sen hala yazıyonmu adam haklı uzatmaNe dion olm yazmak icin yazmayin
Kac saat dusunuon la sunu yazmak icin ne bos adamsin bilgiyi alan ben oldugum icin önemli galiba demi daha fazla bos cevap verip durmana gerek yok bilginizin olmadiği konuda yorum yapmayin öğrenin sora yorum yapin daha fazla yazmak istemiyom bos uzatmaYazmak için yazan ben miyim?
Alıntıyı görüntüle
Bir tane bile bilgilendirmeye dair mesajın yok, burada insanlara faydalı olmaya çalışanlara boş boş laf atmakla meşgulsün. Doğru bilgi vermek o kadar önemliyse senin için boş mesajı bırakıp insanlara faydalı olmayı dene ilk defa. Tavsiye ederim.
Diğer konuda şu fotoğrafı paylaşmışlar. RAM'ler DDR5 gibi geldi. Yanılmıyorsam GSkill'in böyle bir DDR5 RAM modelinin incelemesini görmüştüm.Z690 TUF wifi DDR4.
ne boş adamsın olmKac saat dusunuon la sunu yazmak icin ne bos adamsin bilgiyi alan ben oldugum icin önemli galiba demi daha fazla bos cevap verip durmana gerek yok bilginizin olmadiği konuda yorum yapmayin öğrenin sora yorum yapin daha fazla yazmak istemiyom bos uzatma
DDR5 miş evet. Benim hatam.Diğer konuda şu fotoğrafı paylaşmışlar. RAM'ler DDR5 gibi geldi. Yanılmıyorsam GSkill'in böyle bir DDR5 RAM modelinin incelemesini görmüştüm.
Alıntıyı görüntüle
Yanlış anladın ben muhattabıma uyum sağlarım o yüzden yormuyorum kendimi düşünmeyle falan.Kac saat dusunuon la sunu yazmak icin
ustam bunlarla uğraşmaya değmez boşver yazma.Yanlış anladın ven muhattabıma uyum sağlarım o yüzden yormuyorum kendimi düşünmeyle falan.
buradan 3070 olduğunu çıkartabiliriz konuda burada kapanabilirDiğer konuda şu fotoğrafı paylaşmışlar. RAM'ler DDR5 gibi geldi. Yanılmıyorsam GSkill'in böyle bir DDR5 RAM modelinin incelemesini görmüştüm.
Alıntıyı görüntüle
Wohoow devam abi devamustam bunlarla uğraşmaya değmez boşver yazma.
sen ne anlatıyorsun halaWohoow devam abi devam