BU HATA ÖNEMLİ BİR HATAMI ACİL DESTEK

Piizmitli

80+
Reaksiyon skoru
34
BU HATA NE HATASI ARKADAŞLAR VE RİSKLİ BİRŞEYİ İFADE EDİYOR MU ?
Ekran görüntüsü 2026-01-02 172537.webp

bu hata ne hatası bilgin varmı
hata değil hocam sürekli pop-up ile reklam gösteren bi virüs olabilir internette başka bir şey yazmıyor bunla alakalı. Tarayıcınızdan veya eklentilerinden de bulaşmış olabilir başka bir şey de olabilir bilemiyorum. En iyisi dediğim gibi virüs taraması yaptırmanız.

Bağlantıdaki antivirüsleri yükleyip sistemi taratın.

Bu taramalar bitince sistem yeniden başlatılabilir. Taramalar esnasında veri kaybı yaşamamak için bilgisayarı çok kullanmayın.

Bilmediğiniz tarayıcı uzantılarını kaldırın. Anlamıyorsanız ekran görüntüsü paylaşırsanız yardımcı olurum.

Tarayıcınıza Ublock Origin yükleyin ve diğer reklam engelleme uzantılarını kaldırın. Ublock Origin sadece reklam engellemiyor. Sizi bu tarz zararlı bulaştırabilecek sitelere yönlendiren bağlantılar olunca da uyarıyor ve koruyor. Tarayıcınız Chrome ise Lite sürümünü de kurabilirsiniz. Bu arada çok veriniz yoksa Chrome yerine halen Ublock Origin destek veren Edge, Brave, Firefox veya Opera gibi bir tarayıcıya geçmenizi öneririm.

Bu bir malware yazılım reklam gösterimden para kazandırıyor. Chrome vb tarayıcılar pop up engellediği için karşınıza çıkmıyor olabilir ama malware byte ile temizleyebilirsin

Baba naptın hile mile mi indirdin
yok sadece bişi indiricektim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bağlantıdaki antivirüsleri yükleyip sistemi taratın.

Bu taramalar bitince sistem yeniden başlatılabilir. Taramalar esnasında veri kaybı yaşamamak için bilgisayarı çok kullanmayın.

Bilmediğiniz tarayıcı uzantılarını kaldırın. Anlamıyorsanız ekran görüntüsü paylaşırsanız yardımcı olurum.

Tarayıcınıza Ublock Origin yükleyin ve diğer reklam engelleme uzantılarını kaldırın. Ublock Origin sadece reklam engellemiyor. Sizi bu tarz zararlı bulaştırabilecek sitelere yönlendiren bağlantılar olunca da uyarıyor ve koruyor. Tarayıcınız Chrome ise Lite sürümünü de kurabilirsiniz. Bu arada çok veriniz yoksa Chrome yerine halen Ublock Origin destek veren Edge, Brave, Firefox veya Opera gibi bir tarayıcıya geçmenizi öneririm.
bu kaspersky yazan fiyat dolar mı tl mi bende net değil

Son düzenleme:
yok sadece bişi indiricektim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu kaspersky yazan fiyat dolar mı tl mi bende net değil
Ücretsiz aracını indireceksiniz. Görselde gösterdim.

İsterseniz antivirüsünü de satın alabilirsiniz size kalmış. Yerelde fiyatları uygundur Kaspersky'nin. Yani çok korsan içerik indiriyor veya bilmediğiniz sitelere giriyorsanız Defender yerine alınabilir.

2026-01-02_18-33.webp

Ücretsiz aracını indireceksiniz. Görselde gösterdim.

İsterseniz antivirüsünü de satın alabilirsiniz size kalmış. Yerelde fiyatları uygundur Kaspersky'nin. Yani çok korsan içerik indiriyor veya bilmediğiniz sitelere giriyorsanız Defender yerine alınabilir.

Alıntıyı görüntüle
indirdim bu verilen hata riskli bir hatamı peki

Çok önemli olduğunu sanmıyorum. Bu bir hata değil zararlı virüs yemişsin yani. Girdiğin siteler ve indirdiklerine dikkat et. Ayrıca ilk mesajda Ublock Origin önerdim. Onu da tarayıcınıza yükleyin. Chrome ise Lite yükleyin. Sizi bu tarz zararlı sitelerden büyük oranda koruyacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,622
Üyeler
191,931
Son üye
Hypnothyse
Geri